AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Acer H7550BD

Zobraziť katalóg
Acer H7550BD
5 1 hodnotení
Projektor DLP, nat. Full HD 16 : 9 (1 920 × 1 080), max. WUXGA (1 920 × 1 200), 3 000 ANSI lm, kontrast 16 000 : 1, Full 3D, ColorBoost 3D, VGA, HDMI (MHL), 2x 10 W reproduktor, podpora Google Chromcast dongle
Kód:  WX365m3 Produktové číslo:  MR.JL711.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer H7550BD

vypnuté
Acer H7
 

Vynikajúca domáca zábava

Projektory Acer H7 boli navrhnuté tak, aby poskytli úžasnú domácu zábavu. Môžete ich umiestniť veľmi blízko ku stene s tým, že vám vždy predvedú obrovský obraz v detailnom Full HD 1080p rozlíšení. Vďaka vysokému jasu a podpore 3D sú tieto projektory ideálnou voľbou pre celú rodinu. Vychutnajte si v pohodlí domova film, ako keby ste boli v kine, rovnako ako si užite hranie napínavých hier aj počas jasného dňa. Vďaka ľahkému a flexibilnému nastaveniu, bezdrôtovým funkciám a dokonalému, neobyčajne realistickému obrazu, premietajú tieto modely v každej obývačke číre nadšenie.

vypnuté
Acer H7
 

vypnuté
Jednoduchá bezdrátová projekcia
 

Jednoduchá bezdrôtová projekcia

Po jednoduchom nastavení poskytuje projektor veľký obraz s vynikajúcim rozlíšením a čistým zvukom. Jednoducho prepnite projektor do bezdrôtového režimu, spustite na svojom zariadení aplikáciu Acer eDisplay Pro a môžete priamo z telefónu či tabletu premietať akýkoľvek multimediálny obsah.

vypnuté
Ukrytý bezdrátový adaptér
 

Ukrytý bezdrôtový adaptér

Skrytý vnútorný priestor umožňuje schovať bezdrôtový MHL adaptér dovnútra projektoru. Vďaka tomuto riešeniu sa môže projektor pochváliť čistejším a elegantnejším vzhľadom a možnosťou umiestnenia kamkoľvek - bez otravných káblov.

vypnuté
Bezdrôtový prenos zvuku cez bluetooth
 

Bezdrôtový prenos zvuku cez bluetooth

Prehĺbte svoj zážitok zo zvuku a streamujte HD audio z projektora do bluetooth reproduktora, soundbaru, headsetu alebo domáceho sterea. Pomocou tejto technológie môžete dosiahnuť dokonalé ozvučenie v akejkoľvek obývačke.


vypnuté
Technológia Acer ColorBoost 3D
 

Technológia Acer ColorBoost 3D

Vďaka technológii Acer ColorBoost 3D projektory Acer prezentujú realistické farby rovnako u 2D, ako u 3D obsahu. Disponujú optimalizovaným 6-segmentovým farebným kolieskom, pokročilou technológiou osvetľovacej lampy a výkonným spracovaním obrazu vďaka čipu TI DLP ™. Tieto technológie dokážu znížiť mieru rozkladu jasu, znížiť farebný posun a zlepšiť jasnosť farieb.

vypnuté
Technológia Acer ColorSafe II
 

Technológia Acer ColorSafe II

Tento projektor sa môže pochváliť technológiou ColorSafe II, vďaka ktorej sú farby vždy naozaj verné skutočnosti. Využíva tiež dynamické riadenie RGB zisku, ktoré zabezpečuje presnosť farieb i po dlhodobom používaní projektora.

vypnuté
3 000 lúmenov
 

3 000 lúmenov

Integrovaná výkonná lampa premieta s vysokou úrovňou jasu 3 000 ANSI lúmenov. Krištáľovočistý obraz s veľkou uhlopriečkou si tak užijete aj z veľkej vzdialenosti či počas slnečného dňa.


vypnuté
Kontrast 16 000 : 1 vďaka technológii DynamicBlack
 

Kontrast 16 000 : 1 vďaka technológii DynamicBlack

Vďaka technológii DynamicBlack sa môžete obklopiť vysokými detailmi strhujúcich akčných scén. DynamicBlack zlepšuje kontrast obrazu analýzou jeho snímok a následne dynamicky upravuje výkon lampy pre optimálne úrovne čiernej farby.

vypnuté
Dokonalý zvuk s Acer TrueHarmony
 

Dokonalý zvuk s Acer TrueHarmony

Upravený ekvalizér, jemne vyladený vďaka technológii Acer True Harmony, optimalizuje vyváženie frekvencií. Vďaka väčším basom a priestorovému zvuku zabezpečuje, že filmy prakticky ,,ožívajú", hudba má väčšiu hĺbku a hry sa stávajú ešte pútavejšími. Dvojica kvalitných vstavaných 10 W reproduktorov vám umožní vychutnať si čistý, mohutný zvuk pre malé či veľké publikum, a to bez akýchkoľvek externých reproduktorov.

vypnuté
Funkcia DTS Sound
 

Funkcia DTS Sound

Technológia DTS Sound zvyšuje vnímanú hlasitosť zvuku bez toho, aby dochádzalo k jeho nežiaducemu orezávaniu či skresleniu. Tiež obnovuje smer aj nuansy zvuku, ktoré sa v typických prehrávačoch obvykle stratia.

 

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
16 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7,6 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
16 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7,6 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
3 921,57 h (163,4 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
5 882,35 h (245,1 d) Hotovo!
Výkon lampy
210 W Hotovo!
Hlučnosť
33 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
399 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky Full HD projektory
» Všetky full HD projektory na domáce kino

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, viete mi prosím doporučiť k tomuto projektoru kompatibilný wifi usb adaptér ? Ďakujem

tento produkt som si kupil hlavne koli moznosti bezdrotovej projekcie, kde pisete "Jednoducho prepnite projektor do bezdrôtového režimu, spustite na svojom zariadení aplikáciu Acer eDisplay Pro a môžete priamo z telefónu či tabletu premietať akýkoľvek multimediálny obsah." Vedel by mi prosim niekto vysvetlit, ako sa tento projektor do toho bezdrotoveho rezimu prepne? Uz som skusil vsetko, ale neprisiel som na to. Vdaka

Dobrý den, lze použít tento projektor pro instalaci ke stropu? Děkuji P.

Diskusia a poradňa k Acer H7550BD
Príslušenstvo pre Acer H7550BD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer H7550BD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer H7550BD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer H7550BD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer H7550BD.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií