Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Acer Iconia One 10 16 GB White

Zobraziť katalóg
Acer Iconia One 10 16 GB White
4,2 24 hodnotení
Tablet - MediaTek MTK 8163 1,3 GHz Quad-Core, Dotykový IPS 10,1" 1280x800, RAM 1GB, eMMC 16GB, WiFi, bluetooth 4.0, predná 2MPx a zadná kamera 5MPx, micro USB, micro SD (až 32GB), 2 článková batéria (výdrž až 10 hodín), Google Android 5.1 (B3-A20-K6AS)
Kód:  NC020e3d Produktové číslo:  NT.LBVEE.010

Acer Iconia One 10 16 GB White

vypnuté
Prohlížejte a sdílejte

Prezerajte a zdieľajte

Vychutnajte si s 10" displejom maximum zábavy. Surfujte, sledujte video a robte ďalšie činnosti vďaka vysokému HD rozlíšeniu. Technológia IPS poskytuje široké pozorovacie uhly, aby ste mohli všetko ľahko zdieľať s priateľmi aj rodinou.

vypnuté
Bavte se kdekoli

Bavte sa kdekoľvek

Vďaka desaťhodinovej výdrži na batériu a ľahkej konštrukcii si vychutnáte zážitky z multimédií kedykoľvek a kdekoľvek. S dvojicou vpredu umiestnených reproduktorov môžete počúvať zvuk bez obťažujúcich slúchadiel.

vypnuté
Plynulý chod

Plynulý chod

Výkonný 64-bitový štvorjadrový procesor poskytne plynulý chod a súčasne využíva Android 5.1 na maximum. Táto nová verzia Androidu sa môže pochváliť vylepšeným používateľským prostredím a lepším zabezpečením.

vypnuté
Android 5.1 Lollipop

Android 5.1 Lollipop

Táto nová verzia Androidu sa môže pochváliť vylepšeným používateľským prostredím a lepším zabezpečením. Dokonca aj používatelia, ktorí budú mať tablet v ruke prvýkrát, budú toto prostredie ovládať sebaisto a tento jednoduchý, a pritom prepracovaný systém si ľahko osvoja.

vypnuté
Desetibodové dotykové ovládání

Desaťbodové dotykové ovládanie

S tabletom Iconia One 10 sa ovládanie všetkými desiatimi prstami súčasne stáva realitou. Buďte produktívnejší ako inokedy a nevynechajte žiadne kliknutie.

vypnuté
Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý bude pracovať vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že môže byť kapacita úložiska vášho cloudu tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenia, bez ohľadu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když dám do tabletu Micro SD 64gb, tak to bude dělat co? Můžu ji vložit nebo je to špatně?

V popisu u zboží Acer Iconia One 10 16GB White (3990 Kč) je uvedeno, že lze rozšířit paměť tabletu pomocí sdhc karty až na 128 GB. Přitom paměť tabletu je 16 GB a možnost použití sdhc karty je podle jiných zdrojů na internetu jen 32 GB. Potvrďte mě prosím, zda je možné použít kartu sdhc až 128 GB nebo jen 32 GB. Děkuji předem.

Dobrý den měl bych dotaz,může se telefonovat s tabletu acer.Děkuji.

Dobrý den, je tento tablet inconia one 10 k dostaní i v černé barvě ? děkuji za odpověď Perina

Diskusia a poradňa k Acer Iconia One 10 16 GB White
Príslušenstvo pre Acer Iconia One 10 16 GB White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 10 16GB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Eine 10 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Eine 10 White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia Egy 10 16 gigabájt Fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií