Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Iconia One 7 16GB Black / Purple

Zobraziť katalóg
Acer Iconia One 7 16GB Black / Purple
5 1 hodnotení
Tablet - Intel Atom Z3735G 1.33GHz, dotykový IPS 7 "1280 x 800, RAM 1GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, micro USB, micro SD, OTG, webkamera 0.3 Mpx + 5 Mpx, Google Android 4.4 (B1-750 -1281)
Kód:  NC020b4g3 Produktové číslo:  NT.L8HEE.003 Stránky výrobcu
Acer Iconia One 7 16GB Black / Purple Predaj skončil

Acer Iconia One 7 16GB Black / Purple

Ľúbivý tabliet je určený pre všetkých, ktorí hľadajú výkonný stroj a nechcú za neho utrácať premrštenú sumu. Prvýkrát ho vezmete do ruky a už ho nebudete chcieť nikomu požičať. Je ľahký, pohodlne sa drží a vďaka svojim rozmerom ho budete mať stále pri sebe . Surfujte na internete, komunikujte s priateľmi alebo hrajte nepreberné množstvo hier. Všetko zvládne Iconia One 7 s úplnou samozrejmosťou. Google Android vo verzii 4.4 behá ako po masle a prostredníctvom obchodu Google Play si vychutnáte tie najlepšie aplikácie.

Solídny výkon v krásnom tele

Krásny dizajn tabletu zaujme na prvý pohľad, jeho textúrovaný povrch navyše uľahčuje prenášanie a nezanecháva odtlačky prstov. Zažite pocit svižného zariadení vďaka výkonnému procesoru Intel. Na ostrom displeji s rozlíšením HD a technológiou IPS uvidíte každý detail iz ostrých uhlov. Uhlopriečka 7 palcov je ideálna pre pohodlnú zábavu na gauči, vo vlaku alebo napríklad v kaviarni.

Zachyťte každý okamih

Neobmedzujte sa a majte svoje najdôležitejšie okamihy stále pri sebe. Vďaka slotu na karty microSD ich môžete ľahko zdieľať s ostatnými. Prostredníctvom služby AcerCloud k ním budete mať prístup kdekoľvek a kedykoľvek. Zachyťte a zdieľajte dôležité okamihy života. Kúpte si autoportrét alebo si vymieňajte úsmevy cez videochat. Keď pri svojich dobrodružstvách narazíte na niečo zaujímavé, odfoťte to zadnou kamerou a zdieľajte to na sociálnych sieťach.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Iconia One 7 16GB Black / Purple
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 7 16GB Black/Purple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 7 16 GB Schwarz / Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 7 16 GB Schwarz / Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia One 7 16GB Black/Purple.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií