Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Iconia One 8 16GB White

Zobraziť katalóg
Acer Iconia One 8 16GB White
4,5 2 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8163 Quad Core, dotykový IPS 8 "1280x800, RAM 1GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, micro USB, microSD (až 128GB), OTG, webkamera 2 Mpx + 5 Mpx, batérie 4600mAh, Google Android 5.1 ( B1-850-K9ZR)
Kód:  NC020b5d9f Produktové číslo:  NT.LC3EE.002
Acer Iconia One 8 16GB White Predaj skončil

Acer Iconia One 8 16GB White

Vylepšený model obľúbeného tabletu Acer Iconia One 8 ponúkne nový štvorjadrový procesor, 2Mpx prednú kameru a systém Google Android 5.1 Lollipop. Elegantné biele telo je tenké a ľahké, preto si tablet môžete vziať kamkoľvek so sebou. Získate dokonalé zariadenie s ktorým si užijete veľa zábavy. Pestré a ostré farby zobrazuje jasný 8 "HD displej s širokými pozorovacími uhlami a podporou dotyku až 10 prstov.

kľúčové vlastnosti

  • Vylepšený model obľúbeného tabletu
  • Úspešný Android vo verzii 5.1 Lollipop
  • Praktický režim pre deti
  • Možnosť rozšírenia - microSD až 128 GB

Pokročilé užívateľské funkcie

Vysoko účinná povrchová úprava proti zachytávaniu odtlačkov prstov zamedzuje šmuhám a uľahčuje čistenie displeja. Inovatívny aplikácie Touch WakeApp spoločnosti Acer s novými gestami na jediný dotyk umožňuje prebudenie tabletu z režimu spánku a okamžité otvorenie aplikácie, ku ktorej potrebujete mať rýchly prístup.

Myslené na deti

Tablet prichádza aj s režimom pre vaše ratolesti. Režim Kids Center poskytuje jednoduché a prehledné rozhranie s vhodným obsahom. Umožňuje tiež nastaviť rodičovský zámok a kontrolu nad účtom, obsahom i časovým rozmedzím používania.

Priestor pre rozšírenie

Dlhú prácu s tabletom obstará integrovaná batéria s kapacitou 4600 mAh. Užívajte si zábavu až deväť hodín na jedno nabitie. Úložisko ponúkne dostatočný priestor 16 GB. Niekedy je však potreba viac a preto nechýba zabudovaný slot pre microSD kartu až do veľkosti 128 GB. To je tak akurát pre vaše hudobné zbierky, fotografie alebo filmy.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v aplikacíích jsme našli Galerii (fotek) na ploše však ikonku najít nemůžeme. Můžete nám poradit?

Dobry vecer bude tento tablet spolupracovat s evolveo xtraTvStick DVB-T tuner? Dekuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jde tento tablet nabíjet bezdrátově. Jestli ano, je bezdrátová nabíječka na tento tablet na alza.cz?

Diskusia a poradňa k Acer Iconia One 8 16GB White
Príslušenstvo pre Acer Iconia One 8 16GB White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 8 16GB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 8 16GB White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 8 16GB White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia One 8 16 GB Fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií