PET PET

Acer Iconia Tab 10 16GB Aluminium Black

Zobraziť katalóg
Acer Iconia Tab 10 16GB Aluminium Black
4,5 4 hodnotení
Tablet - MediaTek MTK 8127 1.3GHz Quad-Core, Dotykový IPS 10.1 "1280x800, RAM 1GB, eMMC 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, webkamera 2 Mpx + 5 Mpx, micro HDMI, micro USB, micro SD, 2 článková batéria, Google Android 4.4 (A3-A20-K7PL)
Kód:  NC020f3 Produktové číslo:  NT.L5GEE.002
Acer Iconia Tab 10 16GB Aluminium Black Predaj skončil

Acer Iconia Tab 10 16GB Aluminium Black

Kvalitný a výkonný tablet Acer s uhlopriečkou obrazovky 10,1 "a rýchlym 4jádrovým procesorom svojou cenou patrí k najlacnejším tabletom svojej kategórie, ale spracovaním a spoľahlivosťou sa vedia rovnať oveľa drahším modelom. Tenké čierne telo s nízkou hmotnosťou ponúka mobilitu, ktorú si užijete pri všetkých vašich dobrodružstvách. Obľúbený operačný systém Google Android 4.4 ponúka obrovskú flexibilitu v možnostiach prispôsobenia a veľa predinštalovaných aplikácií. Tisíce ďalších je potom v ponuke na Google Play.

Moderné 4jádrový procesor pracuje na frekvencii 1,3 GHz a môže sa pýšiť nízkou spotrebou energie, čo v spojení s vysokokapacitnou batériou vystačí až na 8 hodín práce bez nutnosti nabíjania tabletu . Spojením 4 jadier a 1 GB operačnej pamäte je dosiahnutý skvelého výkonu, ktorý pocítite pri hladkom behu operačného systému, aj keď je spustených viac aplikácií súčasne. Pre ukladanie dát a aplikácií je pripravené úložisko s kapacitou 16 GB , Ktoré je možné rozšíriť o ďalších až 32 GB pomocou pamäťovej karty micro SD. Skvelý obraz vám poskytne multidotykový displej s rozlíšením 1280x800 a vďaka pomeru strán 16:10 sa hodí ako na sledovanie filmov, tak napr. Čítanie na výšku.

V spojení so svetom zostanete vďaka WiFi adaptéra a webkamere 2 MPx, nech už ste kdekoľvek. Druhá kamera ponúkne rozlíšenie 5 MPx a vytvorené fotografie môžete ihneď zdieľať na sociálnych sieťach alebo pomocou Bluetooth aj s ďalšími BT zariadeniami vo vašom okolí. Na svojich cestách sa vám už nepodarí zablúdiť vďaka zabudovanej GPS, ktorú možno využiť napríklad ik priradenie polohy u vašich fotografií.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Iconia Tab 10 16GB Aluminium Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia Tab 10 16GB Aluminium Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab 10 16 GB Aluminium Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab 10 16 GB Aluminium Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia Tab 10 16GB Aluminium Black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií