Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Acer Iconia Tab 10 16GB Silver White Aluminium

Zobraziť katalóg
Acer Iconia Tab 10 16GB Silver White Aluminium
4,9 10 hodnotení
Tablet - ARM Cortex A7 1.5GHz Quad-Core, dotykový IPS 10.1" 1920x1200 Gorilla Glass 4, RAM 2GB, eMMC 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, webkamera 2 Mpx + 5 Mpx, micro HDMI, micro USB, micro SD, 2-článková batéria, Google Android 4.4 (A3-A20FHD-K21G)
Kód:  NC020f3d Produktové číslo:  NT.L5MEE.002
Acer Iconia Tab 10 16GB Silver White Aluminium Predaj skončil

Acer Iconia Tab 10 16GB Silver White Aluminium

Acer Iconia Tab 10

Vždy úžasný

Preskúmajte život v úžasných detailoch vďaka tabletu Iconia Tab 10. Rozlíšenie Full HD a technológia Zero Air Gap vás oslní jasnými farbami a detailným, ostrým obrazom, nech ste vo vnútri alebo vonku.

Acer Iconia Tab 10

Elegantný a odolný

Pevný, štýlový tablet Iconia Tab 10 je prekvapivo odolný. Najnovšia generácia materiálu Corning Gorilla Glass zaistí vášmu tabletu mimoriadnu odolnosť a lepšie ho ochráni pred poškriabaním a poškodením v dôsledku pádu. Zadná strana z hliníka zaisťuje tomuto tenkému tabletu elegantný vzhľad a lepšiu odolnosť.

Acer Iconia Tab 10

Vaše domáce kino

Vychutnajte si zábavu vo filmovej kvalite na dlani vďaka tabletu Iconia Tab 10. Technológia Dolby prináša nezabudnuteľný zážitok z priestorového zvuku prostredníctvom zreteľného a silného zvuku. Zdieľajte svoje obľúbené filmy jednoducho pomocou technológie Wireless Display alebo portu HDMI a šírte zábavu ďalej.

Acer Iconia Tab 10

Odolný proti odtlačkom

Povrch s účinnou ochranou proti zachytávaniu odtlačkov bráni zašpineniu a uľahčuje čistenie obrazovky, čím zaisťuje zreteľnejší a príjemnejší zážitok zo sledovania. Už žiadne rozmazané odtlačky na vašej obrazovke.

Acer Iconia Tab 10

Robustná konštrukcia

Zadný kryt z hliníka s matným eloxovaným povrchom robí z tabletu Iconia Tab ešte luxusnejší kúsok. K dispozícii sú dva elegantné modely - štýlový strieborný a noblesný čierny.

Acer Iconia Tab 10

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Iconia Tab 10 16GB Silver White Aluminium
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia Tab 10 16GB Silver White Aluminium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab 10 16 GB Silber Weiß Aluminium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab 10 16 GB Silber Weiß Aluminium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia Tab 10 16GB Silver White Aluminium.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií