P&G MS v hokeji_CZ

Acer Iconia Tab 10 32 GB Black

Zobraziť katalóg
Acer Iconia Tab 10 32 GB Black
4,0 26 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8163A Quad Core 1,5 GHz, multidotykový IPS 10,1" 1920 x 1200 Gorilla Glass 4, RAM 2 GB, eMMC 32 GB, WiFi, bluetooth 4.0, GPS, webkamera 2 Mpx + 5 Mpx, micro HDMI, micro USB, micro SD (až 128 GB), 4 reproduktory, batéria 6100 mAh, Google Android 6.0 (A3-A40-N51V)
Kód:  NC020f8c Produktové číslo:  NT.LCBEE.010
Acer Iconia Tab 10 32 GB Black Predaj skončil

Acer Iconia Tab 10 32 GB Black

vypnuté
Budete obklopeni zvukem

Budete obklopení zvukom

Čím viac, tým lepšie. Vďaka štvorici dopredu hrajúcich reproduktorov od Aceru so 160° priestorovým zvukom a funkciou DTS-HD Premium Sound si vychutnáte jasný a čistý zvuk, ktorý vás vtiahne do deja.

vypnuté
Perfektní velikost s 10" displejem

Perfektná veľkosť s 10" displejom

Desaťpalcový Full HD displej prináša dokonalé vyváženie pohodlného prezerania a jednoduchej prenosnosti. Je tiež vybavený technológiou IPS, ktorá poskytuje nekompromisne kvalitný obraz z každého pozorovacieho uhla. Podeľte sa o svoje obľúbené multimédiá so všetkými svojimi priateľmi.

vypnuté
Už žádné mhouření očí

Už žiadne žmúrenie očí

S nástrojmi Acer EZ Utilities môžete zväčšiť položky a písmo nad rámec toho, čo je zvyčajne v systéme Android možné. To vám poskytne pohodlnejšie ovládanie tabletu bez žmúrenia očí.

vypnuté
Optimalizován pro multimédia

Optimalizovaný pre multimédiá

Acer MEDIAMASTER optimalizuje sledovanie filmov alebo prechádzanie vašich fotoalbumov pomocou špeciálne vyladených režimov, ktoré prinášajú ideálne nastavenie videa aj zvuku.

vypnuté
Tvar a dokonalá funkcionalita

Tvar a dokonalá funkcionalita

Striedmy, ale výrazne textúrovaný povrch poskytuje príjemný pocit pri uchopení tabletu, a zároveň zabraňuje jeho vykĺznutiu z vašich rúk. Zakrivený profil tabletu tak prispieva k jeho atraktívnemu vzhľadu, navyše značne zvyšuje jeho ergonómiu.

vypnuté
Vše pro dokonalé dotyky

Všetko pre dokonalé dotyky

Vďaka technológii Acer Precision Plus je dotykové ovládanie tabletu Iconia Tab 10 neuveriteľne presné. To oceníte predovšetkým pri robení náčrtkov. Umožní vám kresliť hladké línie pomocou písacích nástrojov s jemnejším hrotom, ako je napríklad obyčajná ceruzka.

vypnuté
Uložte si to na později

Uložte si to na neskôr

Vďaka aplikácii Pocket si môžete z webu ľahko uložiť prakticky čokoľvek na neskoršie prehliadanie v režime offline. Stačí len zovrieť tri prsty na dotykovej obrazovke a stránka sa uloží do aplikácie Pocket.

vypnuté
Dostatečná výdrž na baterii

Dostatočná výdrž na batériu

Kedykoľvek budete potrebovať pracovať na prezentáciách, alebo jednoducho budete chcieť len odpočívať a vychutnávať si svoje obľúbené multimédiá, môžete sa spoľahnúť na dlhú životnosť batérie. Vďaka až ôsmim hodinám výdrže s ním nebude na cestách nikdy nuda.

vypnuté
Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Ukladajte a zdieľajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj ??vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že kapacita úložiska vášho cloudu môže byť taká veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenií, bez ohľadu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadenia.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je u tohoto tabletu normalni nabijeni baterie do plneho nabiti 6hodin? (Zakoupeno minuly tyden) Dekuji

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat jestli tento tablet podporuje i micro SDXC jak píše výrobce, nebo jetli je správně uvedeno že podporuje jenom micro SDHD jak je napsané ve specifikaci (pokud je to správně proč je napsané, že tento tablet podporuje micro SD až 128GB, když micro SDHD může mít maximálně 32GB?)

Dobrý den nevíte někdo co stojí vyměnit prasklý displej na Ikona tab 10 32g ?

Dobrý den, utáhne tento tablet i náročnější hry, jako třeba Heartstone?? Dekuji

Zdravím chci se zeptat jestli dostane tablet aktualizaci na Android N (7.0) až vyjde koncem roku. A bezpečnostní aktualizace bude dostávat měsíčně ? Děkuji za odpověď.

Ma miesto aj na Sim Card

Lze použít i kartu sdxc nebo pouze sdhc?

zvládne tablet náročnější hry?

Jaká je kapacita baterie??

Zvládne tablet rozlišení ve 4k ?

123...
Diskusia a poradňa k Acer Iconia Tab 10 32 GB Black
Príslušenstvo pre Acer Iconia Tab 10 32 GB Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia Tab 10 32GB Black .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií