Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Acer Iconia Talk S LTE Black / Blue

Zobraziť katalóg
Acer Iconia Talk S LTE Black / Blue
4,5 7 hodnotení
Tablet - Qualcomm Snapdragon MSM8916 Quad Core A53 1.2GHz, dotykový 7 "1280x720 IPS LED Zero Air Gap, RAM 1GB, eMMC 16GB, 3G / LTE modem, funkcia telefónu (volania, SMS, MMS), Dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0 , micro USB, OTG, micro SD (až 128GB), webkamera 2 Mpx + 5 Mpx, Google Android 4.4 (A1-724-Q6YQ)
Kód:  NC020u4 Produktové číslo:  NT.L7ZEE.001
Acer Iconia Talk S LTE Black / Blue Predaj skončil

Acer Iconia Talk S LTE Black / Blue

Prístroj s unikátnym dizajnom, tenké tvary a čisté linky pôsobí veľmi elegantne v akejkoľvek spoločnosti. Tablet od spoločnosti Acer sa stane vaším neodmysliteľným kolegom vo všetkých situáciách. Vďaka kvalitnému vyhotovenie sa tablet drží výborne v jednej ruke, z ktorej vám len tak nevypadne. V zariadení tepe vynikajúci štyroch jadrový procesor s výkonom 1,20 GHz s operačnou pamäťou 1 GB. O plynulý beh produktu sa stará operačný systém od spoločnosti Android 4,4 KitKat. Vďaka svojej veľkosti, hĺbke a váhe 270g sa tablet výborne zmestí do kabelky či menšieho príručného zariadenia.

kľúčové vlastnosti

  • čistý dizajn
  • HD displej o veľkosti 7 palcov
  • Možnosť pripojiť Dual SIM
  • dve kamery
  • Možnosť pripojiť až 128 GB úložisko
  • Veľký disk pojme veľa filmov aj fotografií

Ostrý obraz a všudypřítemný kontakt s priateľmi

HD displej s veľkosťou 7 palcov a rozlíšením 1280x720 px je čerešničkou na unikátnom dizajne zariadení. Fotografie, ktoré zaobstaráte prostredníctvom zadné 5 Mpx kamerou budú zaručene ostro premietané na displej. Predné aparát slúžia skôr na video chatuje na sociálnych sieťach s vašimi priateľmi či pracovnými kolegami. Vaše fotografie, dokumenty a e-booky budú ukladané buď do internej pamäte tabletu s veľkosťou 16 GB, ak by vám táto veľkosť prišla príliš malá, môžete využiť externé pamäte až o veľkosti neuveriteľných 128 GB. Výdrž zariadenie je až 8 hodín aktívnej prevádzky.

V kontakte s priateľmi vás udrží možnosť vložiť do tabletu až 2 SIM karty. Vďaka nim budete môcť telefonovať, prijímať sms a využívať mobilného LTE internetu vždy a všade. Vďaka svojim, už spomínaným rozmerom, by tento produkt mohol hravo substituovať ktorýkoľvek mobilný telefón.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u produktu Acer Iconia Talk S LTE Black/Blue v popisu uvádíte podporu uživatelských profilů. Zda je u tohoto modelu opravdu možnost profilů v systému Android dostupná jsem se dotazoval před koupí prostřednictvím tohoto formuláře a funkčnost mi byla potvrzena. Mohu poprosit o návod, kde další uživatelské profily nastavit. Obvyklou položka "Users" v menu nevidím a nikde jsem toto nastavení nenalezl. Děkuji a s pozdravem Ing. David Adam

Diskusia a poradňa k Acer Iconia Talk S LTE Black / Blue
Príslušenstvo pre Acer Iconia Talk S LTE Black / Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia Talk S LTE Black/Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Talk Schwarz / Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Talk Schwarz / Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia Talk S LTE Fekete / Kék.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií