Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acer K137i LED mini + WiFi dongle

Zobraziť katalóg
Acer K137i LED mini + WiFi dongle
4,0 2 hodnotení
Projektor DLP, nat. WXGA (1280x800), max. Full HD (1920x1080), 700 ANSI lm, kontrast 10000: 1, HDMI, USB, SDHC
Kód:  WX377i8e Produktové číslo:  MR.JKX11.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer K137i LED mini + WiFi dongle

Neviete, ako závisí uhlopriečka obrazu na projekčnej vzdialenosti? Otestujte si to v interaktívnom nástroji Acer!

Nový projektor spoločnosti Acer opäť zvyšuje náskok pred konkurenciou a prináša výbornú kvalitu obrazu a pokročilé funkcie v kompaktnom zhotovení. Vďaka modernej LED technológii sú nové projektory úspornejšie, tichšie a spoľahlivejšie, ako boli predtým. Životnosť LED lampy sa pohybuje okolo 20 000 hodín a v prípade EKO režimu až 30 000 hodín. Ďalšou nespornou výhodou je možnosť štartu do 5 sekúnd a okamžitého vypnutia bez dochladzovania.

DLP technológia sa stará o vysoký jas a perfektné farby. Namiesto obvyklých 16 miliónov farieb získate viac ako miliardu odtieňov, pokrývajúcich kompletné NTSC gamut. Vďaka dynamickému prispôsobeniu výkonu lampy  získate kontrastný pomer až 10 000 : 1 a čierna bude naozaj čierna. Pre dosiahnutie maximálnej kvality je projektor vybavený podporou snímkovania 24p a spracovaním 3D obrazu. Lichobežníkové deformácie sa dajú vyrovnať až do uhla 40°. O stálosť obrazu sa stará technológia Color Save, vďaka ktorej nebudete pozorovať  „vyblednuté" farby, ako na iných projektoroch a to ani pri dlhom používaní.

Okrem pripojenia notebookov, Blu-ray prehrávačov, tabletov či stolových počítačov cez HDMI je projektor pripravený aj na samostatnú prácu. Dokáže prehrať celú škálu multimediálnych súborov z rôznych úložísk, napr. SDHC karty, USB disku či integrovanej pamäte. Bokom nenechá ani Word, Excel, Power Point či PDF súbory. Ako voliteľné príslušenstvo je možné zakúpiť aj Wi-Fi adaptér.

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,6 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
3,2 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,6 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
3,2 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
43,18 cm (17 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
254 cm (100 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Životnosť
20 000 h (833,33 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
30 000 h (1 250 d) Hotovo!
Hlučnosť
29 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
75 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
Prehrávač multimédií Hotovo!
Výbava
Vnútorná pamäť, Čítačka pam. kariet Hotovo!

Rozmery

Šírka
18,9 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hĺbka
11,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,51 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky HD projektory s krátkou projekčnou vzdialenosťou
» Všetky LED projektory
» Všetky HD projektory
» Všetky mini projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze u tohoto projektoru připojit externí reproduktor? V návodu je uvedeno, že 3,5mm jack je jen vstup, nikoliv výstup. Díky, zdeněk

Dobrý den, můžete mi prosím doporučit náhradní kabely k danému projektoru..tzn. napájecí kabel a kabel pro propojení s notebookem (hdmi-hdmi a hdmi-vga obě verze). Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat zda projektor umí přehrát videa ve formátu avi či MP4 přímo z usb zařízení bez PC a zda umí přehrát k videím i titulky ve formátu srt.? Děkuji Kadavý

Dobrý den, zajímám se o tento projektor. Je možné si ho osobně prohlédnout / vyzkoušet v Holešovicích či případně na jiné pobočce v Praze?

Diskusia a poradňa k Acer K137i LED mini + WiFi dongle
Príslušenstvo pre Acer K137i LED mini + WiFi dongle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer K137i LED mini + WiFi dongle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer K137i LED mini + WiFi dongle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer K137i LED mini + WiFi dongle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer K137i LED mini + WiFi dongle.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií