Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer K138ST LED mini

Zobraziť katalóg
Acer K138ST LED mini
Projektor nat. WXGA (1280x800), max. WUXGA (1920x1080), 800 ANSI lm, kontrast 100000: 1, VGA, HDMI (MHL), Short Throw
Kód:  WX377i8i Produktové číslo:  MR.JLH11.001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer K138ST LED mini

Neviete, ako závisí uhlopriečka obrazu na projekčnej vzdialenosti? Otestujte si to v interaktívnom nástroji Acer!

vypnuté
Vezměte si kino sebou

Vezmite si kino so sebou

Noste svoje nápady vo vrecku a podeľte sa o ne, nech ste kdekoľvek. K138STi je natoľko kompaktný, že sa zmestí do malého vačku a zaistí vám kino na cestách. Vďaka tomu, že je vybavený vstavanou batériou, reproduktory s DTS zvukom a technológiou LumiSense +, je dokonalým spoločníkom všetko v jednom na cesty, kam nechcete odísť bez maximálnej porcie zábavy.

vypnuté
Vezměte si kino sebou

vypnuté
Tehnologie LumiSence

Technológia LumiSense

Technológia Acer LumiSense+ vám prináša krištáľovo čistý obraz a realistické farby za akýchkoľvek svetelných podmienok. Vstavaný svetelný senzor detekuje úroveň okolitého osvetlenia, podľa ktorého je potom obraz optimalizovaný pre dokonalú úroveň jasu, takže si budete môcť vždy vychutnávať rovnako sýte farby.

vypnuté
Absolutní svoboda

Absolútna sloboda

Zabudnite na starosti so zapájaním káblov vďaka vstavanej bezdrôtovej projekcii. Acer K138STi je tiež vybavený vysokokapacitnou batériou čo znamená, že sa pri premietaní videa zaobíde po dobu až 2,6 hodiny bez pripojeného napájania. Vnútorná pamäť s kapacitou 2 GB vám umožní prenášať vaše videá, fotografie alebo dokumenty bez toho, aby ste so sebou museli mať ďalšie zariadenia. Vďaka tomu bude cestovanie oveľa pohodlnejšie. Navyše si môžete dokonca premietnuť dáta z pripojeného USB flashdisku či SD karty.

vypnuté
Kompaktní a flexibilní

Kompaktný a flexibilný

Šikovný spoločník na cesty Acer K138STi je vybavený LED lampou, ktorá je nielen šetrná k životnému prostrediu, ale tiež umožňuje, aby bol projektor kompaktný a flexibilný. Môžete si ho vziať všade, kde budete chcieť, zmestí sa do každej tašky. Má rozmery len 240 × 147 × 59 mm a váži len 1 kilogram.


vypnuté
Špičkové funkce

Špičkové funkcie

Krátka projekčná vzdialenosť prináša zábavu aj na miestach s obmedzeným priestorom. Korekcia lichobežníkového skreslenia automaticky opravuje vertikálne skreslenia až do +/- 40° (vertikálne, manuálne a automaticky), čím je zaistený neustály presne obdĺžnikový obraz.

vypnuté
Nová dimenze

Nová dimenzia

DLP 3D ponúka vzrušujúce možnosť premietať najnovšie 3D filmy. Vďaka podpore DLP 3D môžete zobraziť ľubovoľný 120 Hz 3D obsah z počítača, Blu-Ray™ disku alebo dokonca HQFS 3D titul. Pre prepínanie medzi rôznymi 3D funkciami, ako je zapnutie/vypnutie 3D alebo invertovanie 3D ľavého/pravého kanála, stačí obyčajné stlačenie tlačidla 3D.

vypnuté
Technologie DynamicBlack

Technológia DynamicBlack

Kochajte sa perfektne ostrými obrázkami vďaka natívnemu rozlíšeniu WXGA a kontrastu 100 000 : 1 s technológiou DynamicBlack. Neprídete o žiaden detail zo vzrušujúcich akčných scén.


vypnuté
Vychutnejte si realistické barvy

Vychutnajte si realistické farby

Technológia ColorBoost zaisťuje tú najvyššiu možnú sýtosť farieb. Vďaka technológii ColorSafe II je u projektora v podstate zabránené skreslenie farieb, ako je žltý či zelený nádych obrazu, a to aj po dlhodobom používaní. Technológia Acer ColorBoost 3D znižuje mieru rozkladu jasu a farebného posunu pri zobrazení 2D-3D obsahu. Súbežne s tým kompenzuje saturáciu a teplotu farieb, aby projektor ponúkol ten najpôsobivejší obraz.

vypnuté
Pilný zvuk

Pilný zvuk

Dvojica vstavaných 3W stereo reproduktorov poskytuje silný priestorový zvuk, ktorý zaručuje pocit, ako keby ste sa nachádzali v kine. Obídete sa tak bez externých reproduktorov. Zvukový procesor DTS Sound zvyšuje hlasitosť bez stupňujúceho sa skreslenia, a zároveň zlepšuje výkon basov a jasnosť vokálov. Vďaka bezproblémovému prepojeniu s vaším zvukovým systémom prostredníctvom technológie Bluetooth™ sa zaobídete bez káblov.

vypnuté
Ekologické funkce

Ekologické funkcie

Ušetrite za energiu aj na nákladoch na výmenu lampy. Technológia EcoProjection a ExremeEco znižujú spotrebu energie až o 52% a predlžujú životnosť lampy až na 30 000 hodín. Vďaka nízkej hlučnosti vás projektor pri prezentáciách či zábave nebude nijako rušiť.

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
100 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,4 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
100 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,4 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
0 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
63,5 cm (25 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
254 cm (100 ") Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB) Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
Audio jack výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
3D, Prehrávač multimédií Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Vnútorná pamäť, Čítačka pam. kariet Hotovo!

Rozmery

Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
5,9 cm Hotovo!
Hĺbka
14,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,75 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky HD projektory s krátkou projekčnou vzdialenosťou
» Všetky LED projektory
» Všetky HD projektory
» Všetky mini projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mam dve otazky. 1.Kdyz chci prevadet videa z iphonu na projektor, co je potreba? 2. Co znamena minimalni a max rozliseni?

...nadpis tovaru je ACER K138ST ale popis je pre K138STi o aky typ sa teda jedna ?

Dobrý den, dole v popisu je ale verze K138STi. V označení projektoru nahoře je ale nižší verze K138ST. Co tedy platí?

Mám dotaz co potřebuji dokoupit abych projektor spojil s Iphone 6. Děkuji

Diskusia a poradňa k Acer K138ST LED mini
Príslušenstvo pre Acer K138ST LED mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer K138ST LED mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer K138ST LED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer K138ST LED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer K138ST LED mini.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií