Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle

Zobraziť katalóg
Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle
5 2 hodnotení
Podložka pod myš a klávesnicu – materiál textilný povrch a guma, rozmery 930×450×3mm, farba červená a modrá
Kód:  NC472h9u Produktové číslo:  NP.MSP11.00C
Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle Predaj skončil

Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle

Podložka pod myš a klávesnicu Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle vo veľkosti XXL je svojím vzhľadom i funkciami navrhnutá pre hráčov. Na prvý pohľad vás zaujme abstraktný motív na prednej strane. Podložka nielenže pekne vyzerá ale je aj vyrobená z kvalitných materiálov (prírodného kaučuku, látky a trikotu). Vysoko textúrovaný povrch bez trenia poskytne vašej myši prirodzený pohyb po podložke, presnosť, rýchlosť a dostatočnú akceleráciu. Navyše je spodok Predator Gaming Mousepad pogumovaný, takže sa nemusíte báť, že vám podložka počas hrania ujde. Určite poteší aj odolnosť voči vode, oleju a teplu do 180 °C.

Kľúčové vlastnosti Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle

  • Podložka navrhnutá na mieru pre hráča
  • Abstraktný motív Magma Battle na prednej strane
  • Pogumovaná spodná strana Predator Mousepad
  • Vysoko textúrovaný povrch bez trenia
  • Odolná voči vode, oleju a teplu do 180 °C
  • Prirodzený pohyb myši po Acer Gaming Mousepad
  • Vyrobená z kvalitných materiálov
  • Veľkosť XXL (pod myš i klávesnicu zároveň)

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kedy by bola ak by som dnes objednal?

Diskusia a poradňa k Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle
Príslušenstvo pre Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Predator Gaming Mousepad Magma Battle.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií