Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

Acer Revo Build M1-601

Zobraziť katalóg
Acer Revo Build M1-601
3,0 1 hodnotení
Počítač - Intel Pentium Quad Core J3710 Braswell, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 405, eMMC 32GB, WiFi 802.11bgn, HDMI, DisplayPort, čítačka kariet, USB 3.0, Windows 10 Home (M1-601_VJ3710D_65W)
Kód:  TC074b1f6 Produktové číslo:  DT.B53EC.001

Acer Revo Build M1-601

Novodobé stavebné bloky

Stavba vlastného počítača sa stala hračkou. Jednoducho si zaobstaráte moduly Revo Build, aké potrebujete a položíte ich na svoju skriňu ako stavebné kamene. Základňa je plnohodnotným minipočítače, ale môžete k nej pridať moduly, ako je napríklad ľahko a za chodu pripojiteľný pevný disk alebo POWERBANK, ktorá môže či už cez kábel alebo bezdrôtovo nabíjať vaše mobilné zariadenie.

vypnuté
Dokonale malá základňa

Dokonale malá základňa

Táto základňa je malým (objem 1 liter), ale plne funkčným počítačom, ktorý na pracovnom stole zaberá iba plochu s rozmermi 135 × 135 mm. V prípade, že budete chcieť rozšíriť jeho funkcionalitu alebo zvýšiť výkon, jednoducho si zaobstaráte moduly, aké budete chcieť a položíte jeden na druhý.

vypnuté
magneticky pripevnené

magneticky pripevnené

Skladanie ďalších blokov na seba je veľmi jednoduché a všetky spoločne potom tvorí pevnú a súdržnú veža. Dokonale kalibrované magnety sa starajú o to, aby od seba nešli moduly odpojiť až príliš ľahko.

vypnuté
Kúzlo bezdrôtového nabíjania

Kúzlo bezdrôtového nabíjania

Ak máte zariadenie, ktoré podporujetechnológiu bezdrôtového nabíjania, môžete si zaobstarať modul bezdrôtové powerbanky a jednoducho ho zasadiť na vrchnú časť svojej veže. Teraz stačí na tento modul vaše zariadenie položiť a zdvihnúť ich, až bude nabité.

vypnuté
Blok s grafickou kartou

Blok s grafickou kartou

Užívajte si výnimočnú domácu zábavu s realistickým obrazom vďaka grafike Intel HD. Ak si chcete vychutnať zábavu na maximum, môžete si zaobstarať voliteľný grafický blok, ktorý je osadený grafickým čipom AMD Radeon R5 pre ohromujúce vizuálne efekty. Západka na pravej strane bráni náhodnému odpojeniu bloku a prispieva k celistvosti počítača.

vypnuté
Audio blok s lepším zvukom

Audio blok s lepším zvukom

Voliteľný audio blok Acer obsahuje 2 mikrofóny a dvojicu 2W reproduktorov pre zvukový zážitok, ktorý vás vtiahne do deja. Dvojica digitálnych mikrofónov je optimalizovaná pre hlasové ovládanie asistentky Cortana. Aby ste si mohli audio funkcie vychutnávať aj inde, môžete dokonca modul pripojiť pomocou USB kábla aj k inému počítaču.

vypnuté
Až 8TB velké úložiště

Až 8 TB veľké úložiska

Ako základňa, tak aj voliteľné moduly prenosných diskov môžu mať kapacitu až 2 TB,pričom ich na základňu môžete umiestniť až tri. Celkom teda môžete dosiahnuť na monštruózne kombinovanú kapacitu 8 TB. Tieto moduly je možné prostredníctvom USB kábla pripojiť k ľubovoľnému počítaču, takže stačí len niektorý z nich oddeliť, aby ste si mohli vziať svoje dáta so sebou.

vypnuté
cloudové služba

cloudové služba

Zostavte si svoj ??vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisnú zabezpečenia a súkromie. To znamená, že môže byť kapacita úložiska vášho cloudu tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenie, bez ohledu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Pentium J3710 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Model procesora
Intel Pentium J3710 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,64 GHz (2 640 MHz) Hotovo!
Max TDP
6 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Základná doska

Sloty pre prídavné karty
PCI Express x16 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB (0,03 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Desktop Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN, zvukový výstup (line out) Hotovo!

Skrinka

Šírka
135 mm Hotovo!
Výška
56 mm Hotovo!
Hĺbka
135 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
» Všetky počítače s Windows 10
» Všetky Domáce PC a Multimediálne PC
» Všetky HTPC, Android PC, Raspberry Pi, Mini PC s Windows a Mini PC k TV
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze vyměnit 32GB flash paměť? za větší, případně doplnit jinou pamětí, např. SSD diskem? Rád bych si nainstaloval pár programů, ale 32GB je hodně málo, navíc polovinu zabere systém. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze osadit větší pamětí? Například touto:https://www.alza.cz/corsair-so-dimm-8gb-ddr3-1333mhz-cl9-d2413007.htm?catid=18843127

Dobrý den rád bych věděl jestli je možné k mini PC připojit mikrofon děkuji

Diskusia a poradňa k Acer Revo Build M1-601
Príslušenstvo pre Acer Revo Build M1-601 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Revo Build M1-601.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií