Doručení zdarma MPLA317263

StarVR

Zobraziť katalóg
StarVR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

StarVR

Zažite virtuálnu realitu, ktorú si vychutnáte bez kompromisov. Okuliare StarVR vám sprostredkujú autentický zážitok z panoramatického pohľadu. 210 stupňov znamená pokrytie 75% zorného poľa ľudského zraku, budete sa teda cítiť ako v skutočnom svete. Nech pohnete očami ktorýmkoľvek smerom, vždy budete obklopení svojim virtuálnym svetom.

Kľúčové vlastnosti

  • Pokročilé okuliare pre virtuálnu realitu
  • Horizontálne zorné pole 210°
  • Vertikálne zorné pole 130°
  • 2560 × 1440 pixelov na jedno oko
  • Panoramatické rozlíšenie v kvalite 5K
  • Hmotnosť len 380 g
  • Vylepšený elastický popruh pre uchytenie na hlavu

Duálny displej pre vaše potešenie

Duálny panel s uhlopriečkou 5,5" pre každé oko prináša realistický zrakový vnem s celkovým rozlíšením 5120 × 1440 pixelov. Výsledkom sú detailné scenérie vo vysokej kvalite bez efektu "okraja obrazu". Hľadenie tvarované do šípky maximalizuje účinnosť šošoviek a znižuje negatívne faktory ovplyvňujúce váš zážitok. Výsledkom je virtuálna realita takmer na nerozoznanie od skutočnosti. Nech už sa budete zabávať hraním v 3D svete, sledovaním filmov alebo 360° videí, okuliare StarVR vás vždy ohromia uchvacujúcim pohľadom.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Budou tyto 3d brýle vůbec někdy dostupné ?.

Kedy približne predpokladáte, že sa produkt začne predávať?

Diskusia a poradňa k StarVR
Príslušenstvo pre StarVR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si StarVR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer StarVR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer StarVR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer StarVR.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií