Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Acer TravelMate B115-MP-P1V4

Zobraziť katalóg
Acer TravelMate B115-MP-P1V4
Notebook 11.6 " 1366 x 768 px, RAM 4 GB, SATA 320 GB Windows 8.1
Kód:  AR0006254 Produktové číslo:  NX.VA2EK.008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer TravelMate B115-MP-P1V4 Predaj skončil

Acer TravelMate B115-MP-P1V4

Everyday productivity on the go\nThe TravelMate B Series features the unique FlowCurve design that makes it stand out in a crowd of traditional laptops. It doesn't need a fan, so it's whisper-quiet and runs cool. The TravelMate B is slender and light– for portable computing with all the Windows tools for great productivity.\n\nUnique, smart design\nThe TravelMate B Series stands out in a crowd because of its unique FlowCurve design. The large precision touchpad is optimized for accuracy and sensitivity, giving you a touch-gesture experience that's as smooth as on a touchscreen. An aluminum top cover with a Fibonacci Dot pattern design rounds out this laptop’s premium look.\n\nProductivity on the go\nIt's thin and light, so you can slip it into your bag and forget about it. Combine that with impressive processing and huge storage, you get a great tool for staying productive wherever you roam. It doesn’t require a cooling fan, so it runs cool and whisper-quiet.\n\nBetter for your eyes\nAcer BluelightShield minimizes eye-strain from prolonged screen viewing by filtering out blue light. Plus, Acer ComfyView reduces annoying ambient reflections, which comes in handy when you’re working outdoors, so you can clearly and comfortably see what’s on your screen no matter where you are.\n\nManage with ease\nYour work stays safe with the multiple protection layers of the Acer ProShield security solution. Acer Office Manager enforces security policies across your school or business network. Contact Pickup provides a painless solution to share contacts to the phonebook of a smartphone in under one second. You can also log in to this laptop quicker by using facial recognition via Face Login.

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
0,32 TB (320 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,16 GHz (2 160 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
320 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,16 GHz (2 160 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,66 GHz (2 660 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
320 GB Hotovo!
HDD kapacita
0,32 TB (320 GB) Hotovo!

Batéria

Počet článkov
4ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,39 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
291 mm Hotovo!
Hĺbka
211 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer TravelMate B115-MP-P1V4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer TravelMate B115-MP-P1V4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer TravelMate B115-MP-P1V4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer TravelMate B115-MP-P1V4.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií