Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače

Zobraziť katalóg
Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače
VR okuliare – 2× LCD 2880×1440, 90Hz, HDMI 2.0, USB 3.1 Gen 1
Kód:  ACRVR2b Produktové číslo:  VP.R0AEE.002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače Predaj skončil

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače


Acer OJO 500

OJO 500

Ako držiteľ dvoch prvenstiev a dvoch Acer patentov je Windows Mixed Reality headset Acer OJO 500 najinovatívnejším zariadením vo svojej triede. Vďaka jeho jedinečnej ľahko odnímateľnej a vymeniteľnej konštrukcii umožňuje ľahšie nahradenie konkrétnych komponentov a ide o prvý headset svojho druhu, ktorý ponúka integrovaný zvukovod a aplikáciu na meranie vzdialenosti očných zreníc.

  • Odnímateľná a vymeniteľná konštrukcia
  • Voliteľná vzdialenosť očných zreníc
  • Patentovaná aplikácia pre meranie vzdialenosti očných zreníc
  • Ergonomický dizajn čalúnenia

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, kedy Acer oslavuje štyridsiate výročie svojho založenia, sa radí medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Odnímateľná a vymeniteľná konštrukcia

Odnímateľné objektívy uľahčujú manipuláciu a skladovanie. Vďaka možnosti voľby medzi tvrdými a umývateľnými1 mäkkými popruhmi, ktoré možno vybrať, si môžu byť používatelia istí, že používajú čistú náhlavnú súpravu. Ak je vybratá jednotka so šošovkami, zmenší sa veľkosť headsetu a uľahčuje sa jeho údržba.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Ľahká voľba vzdialenosti očných zreníc

Presným nastavením priestoru medzi šošovkami podľa vzdialenosti medzi očami si môžu používatelia vychutnať oveľa komfortnejšie zážitky. Nastavenie polohy medzi očnými zornicami do optimálnej vzdialenosti zaisťuje, že uvidíte obraz oveľa jasnejšie. Medzera medzi zornicami je tiež nazývaná interpupilárna vzdialenosť (IPD) a šošovky možno prispôsobiť pomocou kolieska na headsetu tak, aby jej zodpovedali.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Pohodlnejší hlavový popruh

Komfortný hlavový popruh pomáha nastaviť šošovky do správnej polohy. Použitím mimoriadne veľkého čalúnenia náhlavná súprava oveľa lepšie sedí na hlave, takže je menej pravdepodobné, že pri vyklopení nahor sada spadne z hlavy.


Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Integrované audio

Prvenstvom u VR headsetov a Windows Mixed Reality headsetov sa môže pochváliť patentovaný integrovaný audio systém smerujúci zvuk k ušiam nositeľa. Vďaka tomu, že zanechajú uši otvorené vonkajším zvukom, si môžu používatelia udržať povedomie o svojom okolí a stále si vychutnávať podmanivé zážitky. To ocenia predovšetkým vo verejných priestranstvách, kde nemusia chcieť byť úplne odrezaní od svojho okolia.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Voliteľný predný kryt

Firmy môžu nechať personalizovať svoje headsety Acer OJO 500 napríklad vytlačením2 svojho loga a farieb na čelný kryt headsetu. 

1 popruh má omezený počet vypraní

2 Musí splňovat minimálne množstvo objednaných kusov.

3 Vyžaduje kompatibilný počítač.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Výhody Windows Mixed Reality

Windows Mixed Reality je ideálny spôsob, ako si vychutnať virtuálnu realitu, pretože ponúka množstvo výhod, ktoré virtuálne zážitky spríjemňujú. Systém Inside-Out Tracking sleduje svet okolo headsetu; rýchle nastavenie už za 10 minút znamená, že budete pripravení k akcii mimoriadne rýchlo; vďaka šiestim stupňom slobody sa teraz môžete pohybovať dopredu/dozadu, hore/dole, doľava/doprava, vybočovať, zatáčať a natáčať do strán; a vďaka viac ako 2 500 hrám a zážitkom3 dostupným v obchodoch Steam® VR a Microsoft Store si nikdy nebudete sťažovať, že nemáte čo robiť.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřeboval bych poradit jak tyto brýle rozchodit na steam vr. Steam je nenajde.

Lze to připojit k pc a hrát hry z pc? Třeba BAttlefiel V ?

Dobry den, je mozne sluchadla zlozit a pouzit vlastne napojene priamo na PC?

dobry den budou bryle pracovat na PC s i5 8400 , gtx 1080 8gb , 16gb ram ?

proc na obrazcich produktu nejsou ukazany pohybove ovladace

V popisu produktu máte chybu, headset má rozlišení 1440x1440 per eye, nikoliv 2880x1440. Takže by tam mělo být 2x 1440x1440.

Byt to tak o pul roku driv, tak by se este par lidi chytlo, ale po roce... Vzhledem k tomu, ze uz jsou predobjednavky (a za 2 tydny uz vychazi) na Oculus Rift S (za stejnou nebo i mensi cenu jako Acer), tak si myslim ze WMR si uz moc lidi nekoupi, protoze to tak nejak umira jako Windows Mobile :D Za me je to skoda, protoze zrovna do Aceru OJO jsem chtel puvodne jit, ale po tom roce cekani me bohuzel presla chut.

Mate uz alespon tuseni kdy bude skladem prosim? Zacatek Listopadu, ani konec Prosince Vam nejak nevysel. Neberte to spatne, mohlo se stat cokoliv, ale proc tedy vyhlasujete do sveta ze to "urcite tehdy a tehdy vyjde", kdyz to nakonec dorazi az za pul roku, nebo vubec. Dekuji

Zdravim, Je uz prosim znamo datum naskladneni tech VR bryli? Dle info od Aceru mely prijit do Evropy jiz zacatkem Listopadu. Ale aby to nedopadlo jako s Asusem..slibovali zacatkem Srpna a porad nic... Predem dekuji za odpoved

Dobry den, budou brýle pracovat na počítači :procesor ryzen 5 2600, grafická karta 1060 8 gb, RAM 16gb

Diskusia a poradňa k Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače
Príslušenstvo pre Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovladače. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + mozgásvezérlők.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií