AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acronis True Image 2017 CZ pre 1 PC

Zobraziť katalóg
Acronis True Image 2017 CZ pre 1 PC
Zálohovací softvér pre ukladanie obrazov diskov a vytváranie záloh celého počítača
Kód:  WZ351cc50 Produktové číslo:  TIHZB2CZS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acronis True Image 2017 CZ pre 1 PC Predaj skončil

Acronis True Image 2017 CZ pre 1 PC

Acronis True Image 2017 je jeden z najrýchlejších a najjednoduchších softvérov pre osobné zálohovanie v súčasnej ponuke. Poskytuje kompletné zabezpečenie s full-image zálohovaním pre počítače s operačnými systémami Windows aj Mac - špeciálne navrhnuté a optimalizované pre Windows 10 a Mac X EI Captain. Softvér podporuje zálohovanie na externé disky, NAS zariadenia, do sieťových zdieľaných položiek aj cloudu pomocou dvoch jednoduchých kliknutí. Softvér zvláda tiež zálohovanie mobilných telefónov a tabletov - iPhone, iPad aj Android zariadenia. Samozrejmosťou je potom vzdialené zálohovanie pre členov rodiny odkiaľkoľvek na svete.

Čo je nové?

  • Acronis True Image 2017 je rýchlejší - zálohuje na externý disk až 3-6 krát rýchlejšie ako konkurenčný softvér. Okrem toho poskytuje až o 30% rýchlejšie zálohovanie na Apple Time Machine. Oproti predchádzajúcej verzii Acronis je rýchlejší o 25%.
  • Zálohovanie obsahu z mobilných zariadení - Acronis ochráni vaše fotografie, videá, dokonca aj kontakty, upomienky a udalosti v kalendári. Zálohovať môžete ako do cloudu, tak aj na miestny Windows počítač.
  • Vzdialené riadenie - riaďte zálohovanie z akéhokoľvek počítača na svete, ktorý je pripojený k internetu. Ľahko si tak nastavíte konfiguráciu zálohovania, zobrazíte alebo nastavíte status akéhokoľvek počítača alebo mobilného zariadenia.
  • Zálohovanie sociálnych sietí - Acronis True Image 2017 vie dokonca zálohovať Facebook. Pracuje úplne nenápadne, na pozadí a poskytuje kompletnú ochranu nielen nad obrázkami, bez toho aby ste sa museli spoliehať na natívne nástroje sociálnej siete.
  • Rýchle vyhľadávanie - Veľmi výkonné vyhľadávanie v lokálnych aj cloudových zálohách a archívoch.
  • Upozornenie - Nastavte si ľahko a rýchlo upozornenie pomocou emailu informujúce o súčasnom stave zálohovania.
  • Archivácia - Vďaka archivácii starších dát šetrí miesto na disku alebo cloude.
  • Iba dve kliknutia - Na vykonanie full-image zálohy vám stačí dve kliknutia - nič viac.

Softvér podporuje súborové systémy NTFS a FAT32. Ďalšie súborové systémy Ext2/Ext3/Ext4, ReiserFS a Linux SWAP sú podporované len pre operácie zálohovania, obnovu a delenie disku.

Licencia

Acronis True Image 2017 je dodávaný v českom jazyku s trvalou licenciou pre jeden počítač (zariadenie), vrátane podpory zahŕňajúcej email a online chat po dobu jedného roka.

Parametre a špecifikácia

Produkt
Acronis True Image Hotovo!

Základné parametre

Produkt
Acronis True Image Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zajimalo by me, jakym zpusobem funguje licence. Potrebuji to nainstalovat na PC, ktery nesmi byt pripojen k internetu. Hezky den

Dobrý den, v popisu je uvedena kompaktibilita pro operační systém Windows 8, bude program plně funkční i na Windows 7? Děkuji za odpověď. Rostislav

Diskusia a poradňa k Acronis True Image 2017 CZ pre 1 PC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acronis True Image 2017 CZ pro 1 PC.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií