AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Activer A04421 čierne

Zobraziť katalóg
Activer A04421 čierne
4,6 5 hodnotení
Svietidlo kempingové, 11x LED, výška 15 cm, šírka 8,5 cm, plast, 3x AA batéria (nie je súčasťou)
Kód:  ACV005a Produktové číslo:  A04421

Activer A04421 čierne

Radi trávite čas kempovaním a vychutnávaním teplých, letných nocí? Určite vám ku stanu a v jeho vnútri  neho príde vhod praktická lampa. Najväčšia výhoda tejto lampy sa snúbi v batériovom napájaní s technológiou LED diód. Je vhodná do miest, kde nie je šanca pripojiť sa k elektrine a 11 integrovaných diód je veľmi úsporných pri súčasnom zachovaní dostatočného osvetlenia priestoru okolo seba.

Kľúčové vlastnosti

  • 11 výkonných LED diód
  • Batériové napájanie
  • Kompaktné rozmery
  • Praktické držadlo
  • Široká základňa

Je ľahké a kompaktné

Pri kempovaní je jednou z hlavných priorít nízka hmotnosť a malé rozmery všetkých vecí, ktoré so sebou máme. Lampa Activer A04421 zodpovedá týmto požiadavkám dokonale. Je vybavená praktickým držadlom s dvojicou háčikov na prípadné zavesenie napríklad na šnúru. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

mate niejaku chybu v systeme mate tuto lampu posledny kus ale ked ju dam do kosika vypise ze sa musia kupit 3ks ale kedze mate len jednu neda sa kupit ani jedna daco s tym robte

Diskusia a poradňa k Activer A04421 čierne
Príslušenstvo pre Activer A04421 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Activer A04421 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Activer A04421 fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií