Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

ADAM FLEET ADNADLP75FARYL červená/žltá

Zobraziť katalóg
ADAM FLEET ADNADLP75FARYL červená/žltá
5 1 hodnotení
Príslušenstvo – pristávacia plocha pre drony 75cm + 19cm
Kód:  ADAF08 Produktové číslo:  ADNADLP75FARYL Stránky výrobcu
ADAM FLEET ADNADLP75FARYL červená/žltá Predaj skončil

ADAM FLEET ADNADLP75FARYL červená/žltá

Už vás nebaví oprašovať z vášho dronu pri pristátí piesok, trávu alebo kamienky? Lietate aj v noci a chcete mať prehľad o mieste, kde s dronom pristanete? Potom vyskúšajte obojstrannú pristávaciu plochu ADAM FLEET ADNADLP75FARYL v červenej či žltej farbe. Plocha je vhodná pre drony s priemerom 75 cm. Pristávacia plocha je vyrobená z nylonového materiálu po obvode ktorého je všitý prút, ktorý uľahčuje zloženie a rozloženie. V zloženom stave zaberie plocha ADAM FLEET ADNADLP75FRYL oveľa menej miesta. Súčasťou balenia je aj vnútorná podložka s priemerom 19 cm, ktorú možno použiť aj ako podložku pod myš. Vybrali ste vhodnú plochu pre pristátie? Potom už stačí vodoodolnú plochu upevniť tromi kolíkmi, ktoré sú v balení. Pre nočné pristátie je pristávacia plocha osadená tromi blikajúcimi LED svetlami po obvode a reflexnými prúžkami. Predstavte si, ako bude vyzerať vaše najnovšie video z lietania keď bude dron aj objektív chránený pred nečistotami.

Hlavné prednosti – ADAM FLEET 75 cm + podložka

  • Obojstranná pristávacia plocha – červená/žltá
  • Vhodná pre Drone o veľkosti 75 cm
  • Vodoodolná plocha z nylonu
  • 3 LED blikajúce svetlá a reflexné prúžky
  • Ľahko rozložiteľná a zložiteľná
  • Plocha ochráni dron aj objektív
  • 3 kolíky pre upevnenie plochy
  • Navyše vnútorná podložka s priemerom 19 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADAM FLEET ADNADLP75FARYL červená/žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADAM FLEET ADNADLP75FARYL rot / gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADAM FLEET ADNADLP75FARYL rot / gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADAM FLEET ADNADLP75FARYL piros / sárga.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií