AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single

Zobraziť katalóg
Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single
Radič – 24-port interný a 8-port externý SATA/SAS 12GB/s, 4 interné porty pre RAID, HBA radič, PCIe ×4
Kód:  FZ140a1 Produktové číslo:  2283400-R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single Predaj skončil

Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single

Kvalitný, interný SAS expander určený na rozšírenie SAS radičov, ktorý zaručuje vysokú prenosovú rýchlosť pre až 28 interných (4 interné porty pre RAID adaptér) a 8 externých diskov. Výhodou je možnosť kombinovať SAS a Serial ATA disky, čo umožňuje dosiahnuť vynikajúci pomer cena/výkon. Priepustnosť dát je až 12 Gb/s.

SAS je inovovaná generácia rozhraní SCSI zvyšujúca výkonnosť ukladacích systémov a zlepšujúca ich dostupnosť. Rozširuje funkcie paralelných pevných diskov SCSI a jednou z hlavných výhod tejto technológie je možnosť integrácie 3,5 palcových jednotiek SAS s jednotkami Serial ATA v jednom zariadení. Na pripojenie disku sa využívajú rovnaké káble a konektory ako pre disky s rozhraním Serial ATA. Táto možnosť ponúka mimoriadnu pružnosť a škálovateľnosť. Full-duplexná architektúra zabezpečí, aby storage zariadenia dodával dáta k host systému v rovnakom čase, keď host systém posiela ďalšie príkazy na storage zariadenia. Dual-port architektúra umožňuje ľahké zapojenie typu fail-over. Host systémy i storage sú pripojené dvojitými cestami a dáta sú neustále dostupné i v prípade zlyhania niektorého z komponentov. Ďalšie výhody sú napr. integrita dát, spoľahlivosť a možnosť pripojiť až 16 256 diskov do jednej domény. Disky s týmto rozhraním nájdu uplatnenie napr. v databázových a vysokotransakčných aplikáciách, pri vysoko dostupných dátach, ale aj pri archivácii dát či ich zálohovaní.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
PCIe ×4 (len napájanie)

Porty:
24× interné porty
8× externé porty

Prenosová rýchlosť:
Až 12 GB/s

Rozmery:
64 × 167 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Použitie
Interný Hotovo!
Pripojenie radiča k PC
PCIe 3.0 Hotovo!
Vstupy/Výstupy radiča
SATA, SAS Hotovo!
Prenosová rýchlosť
12 000 Mb/s Hotovo!
Šírka
64 mm Hotovo!

Použitie

Použitie
Interný Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie radiča k PC
PCIe 3.0 Hotovo!
Vstupy/Výstupy radiča
SATA, SAS Hotovo!
Prenosová rýchlosť
12 000 Mb/s Hotovo!

Rozmery

Šírka
64 mm Hotovo!
Hĺbka
167 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsemi Adapter SAS Expander 82885T einzeln. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsemi Adapter SAS Expander 82885T einzeln. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií