Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

ADATA PV150 Power Bank 10 000 mAh biely

Zobraziť katalóg
ADATA PV150 Power Bank 10 000 mAh biely
4,5 42 hodnotení
Powerbank – pre smartfóny a tablety, 2.1A
Kód:  DU120a9e3 Produktové číslo:  APV150-10000M-5V-CWH Stránky výrobcu

ADATA PV150 Power Bank 10 000 mAh biely

Power bank od ADATA spojila funkcie dobíjania s módnym doplnkom, ktorý môžete dať všetkým na obdiv. Textúra pripomínajúca štruktúru kože a lesklé kovové hrany vyvolajú pocit luxusu. Telo je navyše jemne zaoblené, vďaka čomu však nielen dobre vyzerá, ale tiež sa jednoducho prenáša. Takto spracované príslušenstvo je skvelým spoločníkom pre váš mobilný život. Vybrať si môžete z 3 farebných vyhotovení.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusne vyzerajúca power bank
  • Imitácia kože, na ktorej nezostávajú odtlačky
  • Zaoblené hrany pre vzhľad aj lepšie prenášanie
  • Kapacita pre niekoľkonásobné dobitie telefónu
  • Stav batérie zobrazia LED indikátory
  • Rýchle dobíjanie (2,1 A)
  • Súčasné nabíjanie telefónu aj internej batérie

Koncentrovaná energia

Nech už vás kroky zavedú akokoľvek ďaleko, vaše hladné mobilné zariadenia budú mať dostatok energie. Kapacita 10 000 mAh znamená pre väčšinu telefónov 3-násobné až 4-násobné nabitie do plného stavu. Power bank PV150 tiež zaujme výstupom s hodnotou 2,1 A, takže energiu do batérie načerpáte rovnako rýchlo ako doma.

S prehľadom

Nenechajte sa zaskočiť vybitím power banky. Informačné LED indikátory ukazujú stav nabitia, takže budete vedieť, koľko energie zostáva do ďalšieho nabíjania. PV150 má pri nabíjaní vysokú účinnosť a pre zvýšenie efektivity podporuje súčasné nabíjanie telefónu aj internej batérie. Nie je teda potrebné čakať až bude power banka úplne nabitá, a stále môžete nabíjať mobilné zariadenia.

Parametre a špecifikácia:

Batéria:
Typ: Li-Ion
Kapacita: 10 000 mAh

Vstup:
Micro USB: 5 V/2 A

Výstup:
USB A: 5 V/2,1 A

Rozmery:
84 × 99 × 24 mm

Hmotnosť:
235 g

Prečítať viac
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
84 mm (8,4 cm) Hotovo!
Výška
24 mm (2,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
99 mm (9,9 cm) Hotovo!
Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
84 mm (8,4 cm) Hotovo!
Výška
24 mm (2,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
99 mm (9,9 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
1 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
235 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vecer, mam zakoupenou powerbanku od patka ted jsem ji zkousela poprve a nabila na 96% a pak se vypinala a kdyz sem to dala na nabijecku tak behem minuty jsem mela 100%.. Nezababralo ani vymena kabelu, tak zkousim na jinem telefonu a zatim drzi ale jeste to neni nabite

Lze s touto power bankou nabít Iphone 8??

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či je možné dokúpiť k tejto Power Banke aj nejaký kábel, ktorým by sa dali nabíjať smartfóny so vstupom USB typ-C. Ďakujem.

Dobrý deň, Chcem sa spytat je aj sucastou balenia aj kabel?

Dobrý den, je toto zboží vhodné na telefon (dotykový) značky Samsung? Bohužel nevím typ telefonu. Díky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně nabíjení, powerbanku mám doma od Vánoc, zatím se třikrát kompletně nabila a následně se vybila na cca 1 dílek kapacity ze čtyř, nicméně všiml jsem si jedné nepříjemné vlastnosti. Aktuálně se ji snažím znovu nabít a po připojení začne pomalu blikat, což indikuje nabíjení. Po asi 10-15 vteřinách začne blikat rychleji a v tomto stavu je schopná zůstat několik hodin bez změny stavu a po odpojení stále hlásí nabitý stav jen jeden dílek, setkal se někdo s podobným chováním? Z čehož vyplývá otázka, jestli není třeba odpojit kablík na dobíjení telefonu i když powerbanka má umět jak nabíjet sebe tak i další zařízení? ( samozřejmě nabíjím bez připojeného dalšího zařízení, aby se rychleji nabila ). Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda z této power banky mohu nabijet mobilní telefon, který má 4000 mAh nebo dokonce telefon který má kol 2000 mAh. Jelikož se v popisu výrobku uvádí -je určen především pro tablety a mobilní telefony nad 6000 mAh.

Diskusia a poradňa k ADATA PV150 Power Bank 10 000 mAh biely
Príslušenstvo pre ADATA PV150 Power Bank 10 000 mAh biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA PV150 Power Bank 10000mAh bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Power Bank ADATA PV150 10.000 mAh weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Power Bank ADATA PV150 10.000 mAh weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA PV150 Power Bank 10000mAh fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií