Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Adonit Jot Mini 2.0 strieborný

Zobraziť katalóg
Adonit Jot Mini 2.0 strieborný
4,4 7 hodnotení
Stylus pre iPad, kompatibilný so všetkými tablety používajúcimi kapacitné dotykovou technológii
23,87 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MF115i25c Produktové číslo:  ADJM2S Stránky výrobcu
Adonit Jot Mini 2.0 strieborný 23,87 € Rozbalené

Adonit Jot Mini 2.0 strieborný

Adonit Jot Mini 2.0 strieborný je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Adonit Jot Mini predstavuje ideálnu kombináciu presného a kompaktného pera k vášmu tabletu. S pevným celokovovým telom máte úplnú kontrolu nad každým ťahom. Aby sa jemná špička stylusu nepoškodila pri prenášaní, nájdete v balení tiež praktické viečko. Vďaka tomu si ho môžete schovať pokojne aj do vrecka. V každom zakúpenom stylusu získate spoľahlivý nástroj s luxusným vzhľadom a veľmi kvalitným spracovaním.

Najpohodlnejšie digitálne písanie zaisťuje špeciálny disk, umiestnený kúsok od hrotu. Práve tento priehľadný disk vám umožní úplne presné ťahy - ihneď vidíte, kde špička zanechá stopu. Unikátne riešená špica kĺže podobne, ako keď píšete na papier, aj preto je manipulácia s týmto stylusom veľmi intuitívne. Pomocou klipu si ho môžete prichytiť napríklad na odev, alebo zavesiť.

Oproti svojmu predchodcovi je vyrábaný vo veľmi elegantných matných odtieňoch čiernej a striebornej. To samozrejme nie je všetko, tiež disponuje lepšie upraveným klipom, vďaka ktorému lepšie drží zavesený napríklad na odevoch.

Parametre a špecifikácie:

Materiálové vyhotovenie:
Telo: matný hliník
Hrot: oceľ

Určené pre:
iPad a tablety s kapacitnou dotykovou technológiou

Farebné prevedenie:
strieborné

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tu sice napsáno, že je to pro všechna zařízení používající kapacitní dotykovou technologii ,ale pro jistotu ,mám tablet acepad D101 -10LCD ,bude to na něj dobře fungovat? Předem děkuji za odpovědˇ.

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií