AD homeoffice AD homeoffice

Adonit stylus Mini 4 Olive Green

Zobraziť katalóg
Adonit stylus Mini 4 Olive Green
Stylus – s luxusným vzhľadom a veľmi kvalitne spracovaným kovovým telom, vylepšená priehľadná plastová plôška na hrote stylusu, šikovný a dizajnový klip pre jednoduché prenášanie, kompatibilný so všetkými dotykovými zariadeniami
Kód:  MF115i29w12 Produktové číslo:  ADM4OG Stránky výrobcu
Adonit stylus Mini 4 Olive Green Predaj skončil

Adonit stylus Mini 4 Olive Green

Adonit stylus Mini 4 je veľmi presný stylus, ktorý sa hodí ako na použitie k tabletu alebo ku smartfónu. Vďaka tomuto peru sa vám lepšie bude pracovať ako pri prehliadaní internetu, tak pri práci v grafických aplikáciách. Je tiež vhodný na kreslenie a úpravu fotografií. Oproti klasickým dotykovým perám, stylus Adonit má tenký hrot na presné zachytenie každého pohybu na obrazovke. Rukoväť dotykového pera je z pevnej ocele a hrot je z mäkkého materiálu, takže sa nemusíte báť možného poškriabania displeja pri jeho používaní. V pere sú silné neodymové magnety, vďaka ktorým môžete stylus pohodlne pripevniť k tabletu či smatfónu. K dispozícii máte tiež pevný klip na jeho prenášanie.

Kľúčové vlastnosti stylusu Adonit stylus Mini 4 Olive Green

  • Ľahký a ergonomický stylus z prémiových materiálov
  • Oceľové telo stylusu
  • Ergonomický trojuholníkový tvar
  • Vylepšená priehľadná plastová plôška na hrote stylusu
  • Šikovný klip na jednoduché prenášanie

Vylepšený kvalitný stylus

Táto novšia verzia stylusu Adonit Mini má luxusný vzhľad a je veľmi kvalitne spracovaný. Disponuje tiež vylepšenou plôškou na hrote stylusu, ktorá je vyrobená z priehľadného plastu. Stylus je kompatibilný so všetkými dotykovými zariadeniami s kapacitnou dotykovou vrstvou.

Kompatibilita:
iPad, iPhone, Android zariadenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit stylus Mini 4 Olive Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonit Stylus Mini 4 Olive Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonit Stylus Mini 4 Olive Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adonit Mini 4 érintőceruza Olive Green.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií