AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Adonit Switch Black

Zobraziť katalóg
Adonit Switch Black
5 1 hodnotení
Stylus pre iPad, iPhone a Android zariadenia s dotykovou obrazovkou, priehledná plastová plôška, z druhej strany 0.8mm guľôčkové pero, hliníkový, čierny
34,13 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MF115i29n Produktové číslo:  ADSB Stránky výrobcu
Adonit Switch Black 34,13 € Rozbalené

Adonit Switch Black

Adonit Switch Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Máme pre vás pripravený stylus, ktorý splní všetky vaše náročné požiadavky. Stylus, ktorý ľahko zachytí ako umenie krasopisu, tak ťahy umelca. Kreslenie či písanie prstami na dotykových displejoch už premeňte v minulosť. Hliníkové telo a oceľový hrot mu dodávajú nevšedný štýl, ktorý v kombinácii s majstrovskými zručnosťami predstavuje tú najlepšiu voľbu pre všetky tablety s kapacitnými displeji. To tu ešte nebolo. Jednoduchým otočením prejdite na hladké písanie guľôčkovým perom. Vaše poznámky môžete zapisovať buď elektronicky, alebo na papier pomocou jediného stylusu.

kľúčové vlastnosti

  • Stylus a guličkové pero v jednom
  • Praktická klipsa pre pripnutie
  • Hliníkové telo
  • moderný dizajn
  • Vybavené priehlednou ochrannou plôškou

pre náročných

Produkt je vybavený priehlednou ochrannou plôškou, ktorá poskytuje úplný prehled o tom, kde začínate písať alebo kresliť. Na tele je umiestnená aj praktická klipsa pre pripnutie stylusu na vrecko saka či k zošita. Úplne nepostrádateľným doplnkom je viečko, ktoré chráni časť s guličkovým perom. Viečko je na závit, takže jeho strata je úplne nemožná. Moderné, nápaditý, ale hlavne funkčné sú charakteristiky, vďaka ktorým si tento stylus jednoducho zamilujete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií