Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

Zobraziť katalóg
AEG AbsoluteCare T8DBG68SC - 5 rokov záruka a 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
5 35 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A+++, s účinnosťou sušenia B, kapacita bielizne: 8kg, hlavné funkcie: napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok a reverzibilné dvierka, hlučnosť 65 dB, odhad. ročná spotreba energie 176 kWh/annum, rozmery: 85×59.6×66.5 cm (V׊×H), hmotnosť 59.5kg
Kód:  AEGSU002 Produktové číslo:  T8DBG68SC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG AbsoluteCare T8DBG68SC



foto
Logo AEG Strážcova oblečenia
Sušička bielizne AEG

Usuší každý druh oblečenia


Špičkový systém AbsoluteCare zahŕňa programy pre všetky druhy materiálov. Vyberte si program na mieru a bez obáv naplňte sušičku akoukoľvek bielizňou. Poradí si s hodvábom, vlnou aj funkčným oblečením.

Účinný filtračný systém


Iba sušičky AEG sú vybavené filtračným systémom ÖKOFlow s jediným extra účinným filtrom. Tento filter je na dosah a vyčistíte ho za chvíľku. Bežné sušičky potrebujú viac filtrov, všetky musíte pravidelne čistiť, inak sa zvyšuje spotreba energie. Vďaka systému ÖKOFlow sušička usuší každú náplň efektívne a energeticky úsporne.

Sušička bielizne AEG
Sušička bielizne AEG

Pojme až 8 kg bielizne


Priestranná sušička pojme až 8 kg dávku oblečenia. Iste oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LEDkového displeja s antikorovým panelom a českým popisom, na ktorom môžete zároveň sledovať prebiehajúce úkony. Výhodou sú indikátory fázy sušenia.

Žiadané funkcie


Modernej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. Či už chcete sušiť lacnejšie na nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať bielizeň suchú po príchode z práce.

Odklad sušenia
Úspora času

Šetrí váš čas aj energiu


Sušička AEG AbsoluteCare T8DBG68SC ponúka technológiu ProSense, ktorá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Technológia využíva pokročilé snímače vlhkosti a teploty. Poradí si s každou várkou, či už potrebujete vysušiť dennú dávku alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň.

Kvalita s logom Woolmark


Sušiace cykly sú certifikované spoločnosťou Woolmark. Splnené náročné testy potvrdzujú, že je sušička dostatočne ohľaduplná k všetkým vlneným tkaninám.

Woolmark
Filter

Jednoduché čistenie


Počas dlhodobého používania sušičky je nutné dodržiavať prísne hygienické predpisy. Okrem nízkej spotreby energie sa sušička AEG vyznačuje nenáročnou údržbou, ktorá spočíva v čistení iba jedného kombinovaného filtra.

Perfektné výsledky sušenia


Za perfektnými výsledkami sušenia stojí špeciálny pohyb bubna, ktorý podľa zvoleného sušiaceho programu prispôsobí svoj pohyb. Oblečenie bude menej pokrčené a pritom kvalitne usušené.

Pohyb bubna


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,47 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,47 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
66,5 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
59,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na webu AEG je uvedena podmínka pro prodlouženou 5-ti letou záruku nákup do 31.12.2019. Jste si jisti, že skutečně bude inzerovaná prodloužená záruka akceptována i při nákupu v lednu 2020? Děkuji

Dobrý den. Sušičku již mám doma, ale po nějaké době užívání zjišťuji, že je problematické čištění kondenzátoru. Jsou prý typy, kde se dá kondenzátor vyjmout a např. osprchovat. Je podobná možnost i u tohoto typu? Protože pouhé luxování nestačí. Špína je mokrý slepený prach, který zanáší mřížku. Děkuji za odpověď. Irena

Dobrý den, zakoupili jsme tuto sušičku a v návodu je napsáno toto: Zadní obal bubnu se automaticky odstraní při prvním spuštění sušičky. Je možné, že přitom zaznamenáte určitý hluk. Nic ze sušičky neodpadlo nevíte jaký přesně obal je tímto myšlen? Moc děkuji, nerada bych si jí hned zničila.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda se na tento výrobek opravdu vztahuje prodloužená záruka 5 let, neboť na stránkách výrobce se tato možnost u tohoto výrobku neuvádí. Díky

Dobrý den, v návodu k sušičce se píše, že pokud ji chci připojit na odpad, tak ten musí být ve výšce mezi 50 a 100cm nad zemí. Já mám odpad zhruba ve 30cm. Chci se zeptat, zda to bude nějak vadit? Děkuji.

Dobrý den, mám pračku AWQ/D 7500 a mezikus o rozměrech 59,5x51,5 (šxh). Mohu na pračku postavit sušičku AEG T8DEG68SC?

dobry den mohli by jste mi poradit hlavni rozdilmezi modelama AEG AbsoluteCare T8DBG68WC AEG AbsoluteCare T8DEE68SC dekuji

Dobrý den, je způsob sušení u této sušičku řešen pomocí tepelného čerpadla? Děkuji.

prosím odkaz kde se registrovat? děkuji

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možná kombinace sušičky AEG AbsoluteCare T8DBG68SC a pračky AEG ProSense L6FBG68SC (Hloubka 57.5 cm, Max. hloubka 60 cm)? Rozdíl je cca 6 cm..... Případně jaký typ mezikusu zvolit... lze použít AEG SKP11GW? Děkuji za pomoc.

123
Diskusia a poradňa k AEG AbsoluteCare T8DBG68SC
Príslušenstvo pre AEG AbsoluteCare T8DBG68SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG AbsoluteCare T8DBG68SC.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií