Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG AbsoluteCare T8DEC49SC

Zobraziť katalóg
AEG AbsoluteCare T8DEC49SC
4,7 3 hodnotení
Sušička prádla – A++, kapacita 9kg, hlučnosť 65dB, 8 programov, objem bubna 118l, odložený štart, senzorové sušenie, osvetlenie bubna, súprava na odvod kondenzátu v balení, V׊×H 85×60×60cm, certifikát Woolmark Blue, funkcia osvieženie, Invertor motor so zárukou 10 rokov
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FAP3230n Produktové číslo:  T8DEC49SC Stránky výrobcu
AEG AbsoluteCare T8DEC49SC 517,56 € Použité

AEG AbsoluteCare T8DEC49SC

AEG AbsoluteCare T8DEC49SC je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Zoznámte sa s vynikajúcou sušičkou, ktorej hlavnou devízou sú nízke náklady na prevádzku, vysoko efektívne sušenie, extrémne nízka hlučnosť a nadštandardná šetrnosť k oblečeniu! V domácnosti za vás odvedie obrovský kus práce, zamilujete si ju ihneď! Veľká časť úspechu spočíva v tepelnom čerpadle, ktoré umožňuje sušenie pri nízkych teplotách. S ním ušetríte až 40 % výdavkov za energie, a to predovšetkým preto, lebo odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote ako bežné bubnové sušičky a to bez toho, aby význačne predlžovala dobu sušenia.

Cyklus tepelného čerpadla tvorí odparovanie, stláčanie a kondenzácia chladiva. Najprv je tzv. chladivo v kvapalnom stave. S pribúdajúcou teplotou v bubne sa ale začne odparovať, s následným ochladzovaním opäť kondenzuje a tým sa zráža nežiaduca vlhkosť, ktorá vzápätí odteká do zbernej misky. Jednoduché, účinné a lacné – čo viac si priať?!

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Vysoká kapacita sušenia až 9 kg bielizne
  • Extra veľký prehľadný LCD displej v českom jazyku pre jednoduché nastavenie
  • Sušička neohrieva svoje okolie, suší na báze kondenzácie chladiva
  • Senzor upravujúci čas sušenia – meria vlhkosť a určí koniec procesu (technológia ProSense)
  • Extrémne účinný filtračný systém ÖKOFlow s ľahkou údržbou
  • Sušička sa šetrne postará o vašu bielizeň, je vybavená špeciálnymi programami
  • Indikátory fázy sušenia
  • Veľmi nízka hlučnosť aj pri plnej prevádzke

Zamilujete si ju ihneď!

Jedinečný systém AbsoluteCare má pod palcom všetky programy. Či už ide o vlnu, outdoorové oblečenie alebo vodoodolné kusy, všetky druhy tkanín dostanú správny pohyb a teplotu k úplnému sušeniu, zatiaľ čo sa uchováva ich kvalita, vzhľad i dotyk. Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť kedykoľvek vám to časovo vyhovuje – či už chcete sušiť pri lacnejšej nočnej sadzbe za elektrický prúd alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce.

Reverzibilné dvierka

Spotrebič je vybavený takzvanými reverzibilnými dvierkami pre maximálne prispôsobenie priestoru, v ktorom ho chcete používať. Vďaka tomuto systému flexibilného prichytenia je možné zavesiť dvierka štyrmi spôsobmi a docieliť tak pohodlnú obsluhu v každej situácii.

Bezproblémový a účinný filter

Sušička AEG má oproti konkurencii veľkú výhodu, a to predovšetkým vysoko účinným filtračným systém ÖKOFlow. Po sušiacom programe ho stačí ľahko vyčistiť, aby sa zachoval vysoký prietok vzduchu a nízka spotreba energie. Je i ľahko dostupný, takže ho budete mať vyčistený raz-dva!

 
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den ,jaký je rozdíl mezi T8DEC49SC a T8DBC49SC sušičkou.Děkují.

Dobrý den, je možné tuto sušičku napojit na odpad? Aby nebylo třeba vylévat kondenzát ze zásobníku?

Príslušenstvo pre AEG AbsoluteCare T8DEC49SC
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií