Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

AEG BE 4013421 M + AEG HK6542H1FB

Zobraziť katalóg
AEG BE 4013421 M + AEG HK6542H1FB
Set spotrebičov rúry a indukčnej platne, RÚRA: A, systém ThermiC ° Air, vnútorný objem rúry 74 l, antikorový, úprava proti odtlačkom prstov, 4 varné zóny (1x oválna), funkcia Stop & Go, funkcia Booster, 3 krokové využitie zvyškového tepla, ukazovateľ zvyškového tepla 7 segmentov,
Kód:  AEGse01 Stránky výrobcu
AEG BE 4013421 M + AEG HK6542H1FB Predaj skončil

AEG BE 4013421 M + AEG HK6542H1FB

Zháňate spotrebiče do nového bývania? Alebo prišiel čas na malú obmenu kuchynských pomocníkov? V oboch prípadoch ste tu správne! Predstavujeme vám cenovo veľmi výhodný set, v ktorom nájdete perfektnú multifunkčnú rúru s vnútorným objemom až 74 litrov a jednu z najmodernejších indukčných dosiek vôbec. Rúra vďaka horkovzdušnému systému ThermiC ° Air dosahuje nielen veľkých časových úspor, ale aj nižšej spotreby energie. Samozrejmosťou je ľahká údržba, časovač či špeciálne dvierka s náterom odrážajúce teplo. Varná doska zaujme technológiou DirectTouch, vďaka ktorej ľahko a rýchlo nastavíte všetko potrebné. Opäť je k dispozícii praktický časovač, ale aj PowerBooster, indikátor zvyškového tepla a univerzálna oválna zóna na prípravu profesionálnych jedál. Pre viac informácií čítajte nižšie.


Vstavaná multifunkčná rúra AEG BE 4013421 M z radu MaxiKlasse je výkonný a úsporný spotrebič s vnútorným objemom 74 litrov. Vybavená je novým teplovzdušným systémom ThermiC ° Air, ktorý zaisťuje rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu  vnútri rúry. Rúra sa tak rozohreje rýchlejšie, preto môže byť teplota následne znížená až o 20 %, čo v dôsledku šetrí čas i spotrebu energie. S antikorovým prevedením, ktoré nezanecháva odtlačky prstov, bude ozdobou pre každú kuchyňu. 

Aby bol pokrm vždy dokonale pripravený, na výber budete mať z množstva pokročilých programov pečenia vrátane grilu alebo horného ohrevu. Vždy si možno vybrať tú správnu voľbu pre daný pokrm. Ovládanie prebieha pomocou otočných voličov a zasúvateľných tlačidiel. Pohľadom na prehľadný displej časovača UniSight budete mať hneď prehľad o priebehu pečenia. Nastaviť je možné časovač a keď je pokrm hotový, upozorní vás na to zvukový signál. Rúra umožňuje piecť na 3 úrovniach naraz.

 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Časovač UniSight
  • ThermiC ° Air
  • Objem 74 litrov
  • Dvierka Isofront® Plus
  • Jednoduchá údržba
  • Moderný vzhľad v antikorovom vyhotovení, nezanecháva odtlačky prstov

Pohodlie a bezpečnosť

Dvierka so systémom Isofront® Plus sú vybavené náterom odrážajúcim teplo, preto sa teplo uchováva vnútri rúry a vonkajšia strana dvierok zostáva na dotyk relatívne chladná. Ich teplota nepresiahne 50 °C a je tak bezpečná na dotyk. Plusom rúry je aj jej ľahká údržba - vykurovací článok grilu je možné sklopiť, čím získate priamy prístup k stropu vnútra rúry. Vysoko lesklý smaltovaný povrch navyše ešte viac uľahčuje dôkladné čistenie. Pre pohodlie pri pečení nechýba vnútorné osvetlenie.

 


Lepšiu indukčnú dosku v tejto cenovej kategórii budete hľadať len ťažko. Indukčná varná doska disponuje 4 varnými zónami, z ktorých má jedna špeciálny oválny tvar. Oválna varná zóna bola vyvinutá na prípravu profesionálnych pokrmov, počíta so špeciálnymi hrncami či riadom. Vďaka tomuto dômyselnému prvku bude napríklad rovnomerná príprava ryby jedna veľká radosť. Na presné nastavenie bol vyvinutý precízny systém DirectTouch.

Dôležitým aspektom pri varení je presnosť a voľba správnych nastavení - DirectTouch umožňuje počas okamihu nastaviť varnú zónu jednoduchým dotykom prsta. Samozrejmosťou je aj zámok nastavenia. Ďalším príjemným benefitom zaiste bude v podobe časovača CountUp. Ten začína na nule a pokračuje, až kým ho nevynulujete či nepozastavíte. Budete tak mať vždy absolútny prehľad, ako dlho každý krok varenia trvá.

Kľúčové vlastnosti

  • Probox alebo jednoduché a bezpečné riešenie na pripevnenie varnej dosky
  • Indikácia zvyškového tepla OptiHeat
  • Štyri indukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonu (PowerBoost)
  • Dotykový systém DirectTouch na jednoduchú obsluhu s podsvietenými ukazovateľmi
  • Časovač Öko upraví dobu varenia s použitím zvyškového tepla
  • Univerzálna oválna zóna na prípravu profesionálnych jedál

Veľa praktický funkcií

Indukčné varné dosky patria medzi najlepšie. Vďaka dômyselnej indukčnej technológii sa varné zóny zahrejú len, keď je na nich postavená varná nádoba. Medzi výhody tejto technológie ohrevu patrí predovšetkým fakt, že sa ohrieva priamo dno nádoby. Ide o energeticky najúspornejší variant. Navyše funkcia PowerBoost umožňuje až 10 minút intenzívneho zahrievania varnej dosky, kedy sa výkon zvýši viac ako o polovicu! S touto vychytávkou môžete začať variť pri vysokej teplote takmer ihneď. Funkcia Stop & Go je určená na rýchle zastavenie a opätovné spustenie varnej zóny.

Úspory vďaka zostatkovému teplu

Inteligentné využitie výkonu pre zníženie spotreby energie má pod palcom druhý časovač - Öko. Nastavte si požadovanú dobu varenia a časovač presne spočíta, kedy vypnúť varnú dosku, aby sa jedlo dovarilo pomocou zvyškového tepla varnej dosky. Šetríte tak nielen svoju peňaženku, ale aj životné prostredie. So zvyškovým teplom sa spája aj ďalšia funkcia, a to OptiHeat, ktorá sleduje úroveň zahriatia. Informuje vás, či je varná zóna stále dostatočne horúca na varenie, dostatočne horúca na udržanie teploty jedla alebo jednoducho "stále horúca". Môže vám tak ušetriť ďalšie úspory alebo zabrániť popáleniu sa.

Parametre varných zón:

Ľavá predná:
2300/3700 ??W / 210 mm
Ľavá zadná:
1800/2800 W / 180 mm
Pravá predná:
1400/2500 W / 145 mm
Pravá zadná:
2300/3200 W / 170 × 265 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG BE 4013421 M + AEG HK6542H1FB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG BE4013421M + AEG HK6542H1FB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií