Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AEG BE 731442 NM + AEG HG694340NB

Zobraziť katalóg
AEG BE 731442 NM + AEG HG694340NB
Set spotrebičov rúry a plynovej dosky, RÚRA: energetická trieda A, vnútorný objem rúry 74 l, 20 automatických programov, gril, DOSKA: 4 horáky (1/1,9/1,9/2,9 kW), ovládanie gombíkmi, poistka zhasnutia plameňa, šírka 60 cm, čierna
Kód:  AEGset01t Stránky výrobcu
AEG BE 731442 NM + AEG HG694340NB Predaj skončil

AEG BE 731442 NM + AEG HG694340NB

Túžite po zariadení do domácnosti, ktoré spríjemní váš každodenný život? Ak áno, neváhajte a využite jedinečnú ponuku prezentovanú setom funkčných spotrebičov značky AEG. Ide o vstavanú rúru s objemom 74 l, ktorá sa nachádza v mimoriadne úspornej energetickej triede A, vďaka čomu výrazne zníži náklady na prevádzku. Okrem energie ušetríte aj na čistiacich prostriedkoch, pretože tento model v sebe kombinuje samočistiaci povrch s unikátnym čistiacim programom. Ďalšou časťou setu je čierna plynová doska so 4 horákmi a praktickou poistkou zhasnutia plameňa.

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný dizajn
  • Jednoduché a prehľadné ovládanie
  • Úsporná prevádzka
  • Moderný hit
  • Výrazná pomoc v kuchyni

Vysoká funkčnosť

Vstavaná rúra svojim používateľom ponúka 20 automatických programov a výkonný gril. Je vybavená sondou na mäso, ktorá umožní sledovať priebeh prípravy v samotnom strede pokrmov. Len čo sa dosiahne teplota nastavená vnútri pokrmu, rúra sa vypne. Rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu vnútri rúry, a tým urýchlenie procesu prípravy jedál zabezpečí inteligentný teplovzdušný systém ThermiC° Air. Vonkajšia strana dvierok ISOFRONT, ktoré sú vybavené špeciálnou technológiou na tlmené otváranie, nedosiahne teplotu vyššiu ako 40 ° C. Je teda stále relatívne chladná na dotyk. Veľký dotykový LCD displej podáva všetky potrebné informácie z jedného miesta.

Ovládajte varenie jediným dotykom

Moderná plynová doska s ľahko prístupnými 4 horákmi, ktoré sú umiestnené priamo vpredu. Jednoduché ovládanie prebieha pomocou klasických gombíkov. Dokonalá bezpečnosť je zabezpečená špeciálnym systémom, ktorý v prípade oneskorenia uzavrie prívod plynu. Varná doska je vybavená LED kontrolkami, ktoré umožňujú sledovanie plameňa a presné nastavenie tepelného výkonu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG BE 731442 NM + AEG HG694340NB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG BE731442NM + AEG HG694340NB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií