Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG BS731472NM + AEG HK 693320 FG

Zobraziť katalóg
AEG BS731472NM + AEG HK 693320 FG
Set spotrebičov rúry a indukčné platne, RÚRA: A+, objem 71l, 25 automatických programov, 14 funkcií, funkcia rýchleho zahriatie rúry, indikácia zvyškového tepla, teleskopické výsuvy, tlmené dovieranie dvierok, dotykové ovládanie, pečiaca teplotná sonda, DOSKA: vstavaná, indukčná, 3 zóny (1x dvojokruhová), ovládanie s farebným displejom MaxiSight, 10 rôznych nastavení, ovládanie DirectControl, OPTIHeat, detekcia panvíc a hrncov, Probox ™
Kód:  aegset11 Stránky výrobcu
AEG BS731472NM + AEG HK 693320 FG Predaj skončil

AEG BS731472NM + AEG HK 693320 FG

Prinášame vám cenovo zvýhodnenú sadu špičkových kuchynských spotrebičov značky AEG. Sada pozostáva z vstavanej poloprofesionálnej rúry a kombinovanej varnej dosky. S rúrou AEG BS731472NM objavíte úplne nové možnosti prípravy vašich jedál vďaka modernej funkcii CombiSteam Pro, ktorá veľmi efektívne kombinuje suchý horúci vzduch a vodnú paru. Varná doska zase kombinuje indukčné a sálavé keramické varné zóny, čím spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky pri varení a na vybavenie kuchyne.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo zvýhodnená sada kuchynských spotrebičov AEG
  • Poloprofesionálna vstavaná rúra
  • Funkcia booster urýchli predhriatie
  • Systém pomalého dovierania dvierok bez hluku
  • Teplotná sonda na meranie teploty priamo vo vnútri pokrmu
  • Vďaka špeciálnej úprave na spotrebiči nezostávajú odtlačky prstov
  • CombiSteam kombinuje suchý horúci vzduch a vodnú paru
  • Chladiaci ventilátor zamedzujúci popáleniu sa pri kontakte so sklom
  • Kombinovaná varná doska
  • Indukčné a sálavé keramické zóny
  • Extrémne rýchle zahriatie aj schladenie
  • Indikátor zvyškového tepla
  • Funkcia Stop and Go
  • PowerBoost

 

AEG BS731472NM

 

Predstavujeme vám úplne bezchybnú poloprofesionálne rúru na pečenie, spadajúcu do extrémne úspornej energetickej triedy A +. S parným ohrevom si veľmi šetrne pripravíte zdravé, nízkotučné a chutné pokrmy, a to vrátane zachovania drvivej väčšiny všetkých vitamínov. Jednoduchú obsluhu zabezpečuje prehľadný dotykový displej. Prináša kontrolu nad dĺžkou, režimom či teplotou prípravy jedla a tiež vie ponúknuť až 25 prednastavených receptov. Medzi bezpečnostné prvky zaraďujeme napríklad indikáciu zvyškového tepla či detskú poistku chrániacu pred náhodným spustením spotrebiča. Ďalšou nespornou výhodou je pečeiaca termosonda, ktorú stačí zapichnúť do pečeného pokrmu, zvoliť si úroveň prepečenia a rúra sa vypne, keď je jedlo hotové. Systém CombiSteam Pro poskytuje kombináciu pary a suchého horúceho vzduchu, vďaka ktorej získate predovšetkým chutnejšie a zdravšie pokrmy. Predovšetkým vďaka extra veľkému ventilátoru a špeciálnej technológii cirkulácie vzduchu ThermiC ° Air sa budú vaše jedlá pripravovať rovnomerne, rýchlo a úsporne.

 

AEG HK 693320 FG

 

Samostatná vstavaná kombinovaná doska umožní dokonalé upevnenie a zakrytie vstavaného výrezu. Kombinácia indukčných a sálavých keramických varných zón spĺňa všetky požiadavky pri varení a na vybavenie kuchyne. Rýchle dosiahnutie vysokej teploty a následné ochladenie je otázkou niekoľkých sekúnd. Ľahkú manipuláciu zaisťuje dotykové ovládanie a kontrolu nastavenia a prevádzky zobrazujú podsvietené ukazovatele. Vďaka indikátoru zostatkového tepla presne viete, kedy je varná doska ešte horúca. Môžete ju potom použiť napr. na udržanie teploty jedla či rozpustenie čokolády. Funkcia STOP and GO pre rýchle zastavenie a opätovné spustenie zóny. Čo iste oceníte, ak potrebujete na chvíľu od platne odbehnúť. Dôležitá je tiež funkcia PowerBoost, ktorá zaistí ohriatie behom okamihu.Bezpečnosť zaisťujú detská poistka a automatické vypnutie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG BS731472NM + AEG HK 693320 FG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG BS731472NM + AEG HK693320FG.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií