AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AEG BS731472NM

Zobraziť katalóg
AEG BS731472NM
Vstavaná rúra vstavaná, parná, A+, objem 71 l, 25 automatických programov, 14 funkcií, funkcia rýchleho zahriatia rúry, indikácia zvyškového tepla, teleskopické výsuvy, tlmené dovieranie dvierok, dotykové ovládanie, pečenie teplotnou sondou, farba antikorová s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov, 59,4 x 59 ,4 x 56,7 cm
Kód:  FAC2224y Produktové číslo:  BS731472NM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG BS731472NM

Predstavujeme vám úplne bezchybnú poloprofesionálnu rúru určenú na zabudovanie. Pri každom používaní tohto nového pomocníka budete šetriť nielen svoje peniaze, ale aj životné prostredie! Dokazuje to aj extrémne úsporná energetická trieda A+. S parným ohrevom si veľmi šetrne pripravíte zdravé, nízkotučné a chutné pokrmy, a to vrátane zachovania drvivej väčšiny všetkých vitamínov. Jednoduchú obsluhu zabezpečuje prehľadný dotykový displej. Prináša kontrolu nad dĺžkou, režimom či teplotou prípravy jedla a tiež vie ponúknuť až 25 prednastavených receptov. Medzi bezpečnostné prvky zaraďujeme napríklad indikáciu zvyškového tepla či detskú poistku chrániacu pred náhodným spustením spotrebiča. Ihneď po zapnutí rúry chladiaci ventilátor zabezpečuje cirkuláciu vzduchu v priestore dverí, aby nedošlo k popáleniu sa pri kontakte so sklom.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia booster urýchli predhriatie
  • Systém pomalého dovierania dvierok bez hluku
  • Teplotná sonda na meranie teploty priamo vnútri pokrmu
  • Vďaka špeciálnej úprave na spotrebiči nezostávajú odtlačky prstov
  • CombiSteam kombinuje suchý horúci vzduch a vodnú paru
  • Chladiaci ventilátor zamedzujúci popáleniu sa pri kontakte so sklom
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku i životné prostredie

Veľa najmodernejších vychytávok!

Ďalšou nespornou výhodou je pečenie termosondou. Funguje jednoducho. Stačí ju zapichnúť do pečeného pokrmu, zvoliť si úroveň prepečenia a rúra sa vypne, keď je jedlo hotové. Táto technológia je ako stvorená na pohodlné kysnutie cesta alebo udržiavanie teploty pokrmu. Zároveň si tým aj ustrážite, aby prémiové mäso nebolo nedopečené, vysušené alebo naopak pripálené. Pomocou tejto rúry s podporou CombiSteam Pro dosiahnete bez problémov rovnaké kulinárske výsledky ako v reštaurácii. Poskytuje kombináciu pary a suchého horúceho vzduchu, vďaka ktorej získate predovšetkým chutnejšie a zdravšie pokrmy. Predovšetkým vďaka extra veľkému ventilátoru a špeciálnej technológii cirkulácii vzduchu ThermiC ° Air sa budú vaše jedlá pripravovať rovnomerne, rýchlo a úsporne.

Jednoduchá, bezpečná a komfortná obsluha

Jeden z mnohých komfortných prvkov je napríklad systém pomalého dovierania dvierok bez hluku. Špeciálne uchytenie dverí zaručuje veľmi tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry s tlmeným dovieraním aj bez vašej asistencie. Stačí iba jemný dotyk. Spotrebič je navyše vybavený povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. Majte krásny antikorový povrch bez večného leštenia! Vďaka inovatívnym dvierkam s náterom odrážajúcim teplo sa teplo uchováva vnútri rúry a vonkajšia strana dvierok zostáva na dotyk relatívne chladná - riziko popálenia sa v kombinácii s chladiacim ventilátorom znižuje na minimum.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG BS731472NM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG BS731472NM.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií