Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AEG Dualsense L7WBE69S

Zobraziť katalóg
AEG Dualsense L7WBE69S
Parná práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda: E, účinnosť odstr. a sušenia: B, kapacita prania: 9 kg, kapacita prania a sušenia: 6kg, spotreba energie prania a sušenia: 376 kWh/100 cyklov, spotreba vody (celý cyklus): 70 l, hlavné funkcie: parný program, odložený štart, displej a detská poistka, špeciálne technológie: Aqua stop a Fuzzy logic, biela farba, 85×60×66 cm (V׊×H), hmotnosť 78.5kg
Kód:  AEGPS0003APD Produktové číslo:  L7WBE69S Stránky výrobcu

AEG Dualsense L7WBE69S


Revolúcia v praní

AEG vypočula požiadavky náročných používateľov, ktorí okrem čisto vypratej bielizne tiež vyžadujú dokonalú starostlivosť, aby vydržala čo najdlhšie ako nová. Práčka so sušičkou AEG L7WBE69S tieto požiadavky spĺňa vďaka technológii DualSense, ktorá maximálne ochráni vlákna, farby a štruktúru tkaniny. Počas prania a sušenia navyše prispôsobí teplotu a pohyb bubna rôznym tkanivám a upraví programy podľa konkrétnej náplne.


Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou AEG Dualsense L7WBE69S

  • Certifikácia Woolmark Blue
  • Energetická trieda (pranie a sušenie): E
  • DualSense prispôsobí teplotu a otáčky podľa druhu tkaniny
  • Kapacita práčky (pranie): 9 kg
  • Kapacita práčky (pranie a sušenie): 6 kg
  • Množstvo špeciálnych programov
  • Typ motora: Permanentný magnet
  • Funkcia vyváženia náplne v bubne
  • Protipenový systém
  • Kondenzačná sušička – nie je treba riešiť odvetranie pár vďaka tomu, že vlhkosť je kondenzovaná rovno do nádrže

Inovácia a štýlový dizajn

Nové výrobky AEG v sebe spájajú technologický pokrok s elegantným nemeckým dizajnom a špičkovou ergonómiou v mimoriadne odolnom kovovom celku. Práčka je vybavená atraktívnym a ľahko ovládateľným používateľským rozhraním, vďaka ktorému získate dokonalú kontrolu nad starostlivosťou o svoju bielizeň.


Dlhá životnosť a energetická úspornosť

Práčka je vybavená výkonným a tichým motorom ÖKOInvertor, ktorý ponúka pokročilé technológie na dosiahnutie lepšej účinnosti a dlhšej životnosti. Vďaka nebrúsenému vyhotoveniu motora a jeho permanentnej magnetizácii je eliminované akékoľvek trenie, čím sa zvyšuje životnosť motora a obmedzuje potreba opráv.


Parný systém ProSteam

Technológia ProSteam umožní na konci prania použiť paru, ale k dispozícii je aj ako samostatný parný program. V spodnej časti práčky sa ohreje malé množstvo vody a jemná para sa dostane špeciálnymi otvormi do bubna práčky priamo k bielizni. ProSteam znižuje pokrčenie oblečenia až o tretinu a navyše odstraňuje nepríjemné pachy.


Bielizeň pripravená už za hodinu

Bielizeň pripravená už za hodinu

Ak máte naponáhlo, určite uvítate program NonStop 60 Minute, ktorý vyperie a usuší menšie množstvo bielizne už za hodinu.

Maximálna flexibilita

Maximálna flexibilita

Zvoľte jeden z komplexných programov na pranie a sušenie, aby sa vaše odevy vyprali naraz alebo vyberte samostatný program na pranie a sušenie konkrétnej textílie.

Úsporné cykly

Úsporné cykly

Technológia ProSense automaticky upraví dĺžku prania a sušenia podľa množstva bielizne. Vďaka tomu dokáže byť energeticky a časovo úsporná.


Šetrné pranie a sušenie vlneného a jemného oblečenia

Práčka so sušičkou AEG Dualsense L7WBE69S sa pýši certifikáciou Woolmark Blue, vďaka čomu bezpečne vyperiete a usušíte aj tie najjemnejšie tkaniny určené na ručné pranie, ako je napr. vlna.


Doživotná záruka na motor Ökoinvertor

Pokiaľ si v období od 1. 7. 2016 do 31. 12. 2018 zakúpite práčku AEG s motorom typu Ökoinvertor a spotrebič najneskôr do troch mesiacov od zakúpenia zaregistrujete v registračnom formulári na webových stránkach AEG, získate certifikát doživotnej záruky. Registrácia predĺženej záruky platí len pre 1. majiteľa spotrebiča. 



PREHĽAD MÝTOV O PRÁČKACH KOMBINOVANÝCH SO SUŠIČKOU

1.

MÝTUS: KOMBINOVANÉ PRÁČKY SO SUŠIČKOU SÚ NEŠETRNÉ K BIELIZNI

Práčky kombinované so sušičkou AEG prispôsobia pranie aj sušenie rôznym druhom tkanín a vytvoria im program šitý na mieru, či už sušíte bavlnené tričko, outdoorovú bundu alebo vlnený sveter vďaka technológii DualSense®. Pranie aj sušenie získalo modrý certifikát Woolmark Blue, ktorý je zárukou bezpečnej starostlivosti aj o vlnu určenú na ručné pranie. Vďaka technológii DualSense® práčka kombinovaná so sušičkou prispôsobí počas fázy prania a sušenia teplotu a pohyb bubna rôznym druhom tkanín, a preto sa nemusíte báť prať a sušiť čokoľvek. Pre niektoré aj veľmi chúlostivé materiály je sušenie v práčke kombinovanej so sušičkou dokonca viac žiaduce než sušenie na vzduchu. Príkladom je outdoorové
oblečenie, pri ktorom dokáže táto technológia udržať a obnoviť funkčné vlastnosti materiálov – vodoodolnosť aj priedušnosť.

2.

MÝTUS: KAPACITA SUŠENIA NIŽŠIA AKO KAPACITA PRANIA

Ak triedite oblečenie podľa farieb a materiálu, veľmi zriedka naplníte bubon až na jeho maximum. Práčky kombinované so sušičkou ponúkajú na pranie kapacitu bubna až 9 kg a na sušenie 6 kg, čo zodpovedá priemernej náplni bielizne v práčke, takže sa nemusíte obávať, že by bola náplň vo fáze sušenia prekročená. Ak by ste do práčky kombinovanej so sušičkou dali viac bielizne, než je vhodné na zvolený program, upozorní vás na to alarm.
3.

MÝTUS: PRANIE A SUŠENIE MENŠÍCH NÁPLNÍ V KOMBINOVANÝCH PRÁČKACH SO SUŠIČKOU JE VEĽMI NÁKLADNÉ

Technológia ProSense® automaticky upravuje dobu prania a sušenia podľa veľkosti náplne. Prináša pohodlné cykly s úsporou času, energie a vody, či už periete jedno tričko alebo bielizeň z celého týždňa. Okrem toho vás zabudované senzory hmotnosti zvukovým signálom upozornia, keď vložíte do bubna príliš veľa bielizne na danú fázu.

4.

MÝTUS: KOMBINOVANÁ PRÁČKA SO SUŠIČKOU JE ZLOŽITÁ NA OVLÁDANIE

Práčka kombinovaná so sušičkou je síce spotrebič „2 v 1”, ale ovládanie je rovnako jednoduché ako u samostatného spotrebiča. Všetky série práčok kombinovaných so sušičkou AEG disponujú prednastavenými nonstop programami, ktoré ponúkajú najlepší pomer času a náplne na pranie a sušenie v danej sérii. Prednastavené nonstop programy sa objavia na displeji hneď po zapnutí, stačí stlačiť tlačidlo štart. Nastavenie ďalších programov je tiež veľmi rýchle a intuitívne. Tlačidlom režimu prania a sušenia rýchlo zvolíte, či chcete prať a sušiť dohromady alebo zvlášť.

5.

MÝTUS: KOMBINOVANÉ PRÁČKY SO SUŠIČKOU NEPONÚKAJÚ PARNÉ PRANIE, AKO JE TOMU PRI SAMOSTATNÝCH PRÁČKACH

Samozrejme ponúkajú. Špeciálne parné programy pri všetkých modeloch AEG zmierňujú pokrčenie a tvorbu záhybov, čím znižujú nároky na žehlenie. Možnosť rýchleho osvieženia oblečenia tiež znamená, že je oblečenie menej vystavované pôsobeniu teplôt a pohybu a vydrží dlhšie ako nové. Navyše budete mať oblečenie hneď po parnom cykle pripravené na nosenie.

6.

MÝTUS:   PRÁČKY KOMBINOVANÉ SO SUŠIČKOU PONÚKAJÚ „ZAOSTALEJŠIE” TECHNOLÓGIE A NEKOPÍRUJÚ NAJNOVŠIE TECHNOLÓGIE SAMOSTATNÝCH PRÁČOK A SUŠIČIEK

Nie je to tak, práčky kombinované so sušičkou AEG ponúkajú rovnaké inovatívne technológie ako samostatné práčky a sušičky. Príkladom je najmodernejší ökoinvertorový motor s doživotnou zárukou. AEG je tiež jedinou značkou na svete, ktorá pri práčkach kombinovaných so sušičkou ponúka technológie, ktoré sú inak devízou len samostatných práčok a sušičiek, ako napríklad technológia ÖKOMix® či technológia SensiDry® (technológia tepelného čerpadla).


Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 600 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
78,5 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,4 m (1,4 m) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
78,5 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,4 m (1,4 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie)
E Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (pranie a sušenie)
376 kWh/100 c. Hotovo!
Spotreba energie (pranie)
65 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita práčky (pranie a sušenie)
6 kg Hotovo!
Kapacita práčky (pranie)
9 kg Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie)
70 l Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie)
49 l Hotovo!
Doba trvania (pranie a sušenie)
485 min (8,08 h) Hotovo!
Doba trvania (pranie)
220 min (3,67 h) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 600 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
66 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG Dualsense L7WBE69S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Dualsense L7WBE69S.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií