Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AEG F65712VI0P

Zobraziť katalóg
AEG F65712VI0P
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 15 súprav riadu, A+++/A/A, hlučnosť 44 dB, 6 programov, 4 teploty, ProClean systém, 82 x 60 x 57 cm
Kód:  FAM2220h Produktové číslo:  F65712VI0P Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG F65712VI0P

Uľahčite si namáhavú a zdĺhavú prácu pri ručnom umývaní a leštení riadu. AEG F65712VI0P je vstavaná a plne integrovaná umývačka riadu, ktorá sa spoľahlivo postará o všetky druhy nečistôt a zaschnutej špiny. Spadá do energeticky úspornej triedy A+++ a počas jedného umývacieho cyklu spotrebuje len 11 litrov vody, čo predstavuje energeticky aj ekonomicky šetrné riešenie v každej domácnosti. Výkonná umývačka ponúka vnútorný priestor až na 15 súprav riadu. Horný kôš je vybavený 6 ultrajemnými Soft grip držiakmi na vínové poháre, 2 sklopnými košmi na taniere a odnímateľnou zásuvkou na príbory. Dolný kôš ponúka 2 sklopné držiaky, takže bez problémov umyjete aj hrnce a veľké kusy riadu. Na prehľadnom ovládacom paneli je možné jednoducho zvoliť jeden zo 6 umývacích programov a vybrať jednu zo 4 teplôt. Zvoliť si môžete napríklad ultra tichý program, energeticky úsporný režim či krátky 30-minútový cyklus.

Na nedostatok soli a leštidla vás upozorní svetelný indikátor. Podľa farebného svetla tiež rozpoznáte, či je program aktivovaný alebo ukončený. Umývací cyklus možno tiež komfortne naplánovať dopredu až o 24 hodín s inteligentnou funkciou odloženého štartu. Vynikajúce výsledky dosiahnete vďaka ProWater systému. Postrek prebieha v 5 úrovniach, takže zdolá aj tie najodolnejšie nečistoty a efektívne zasiahne na všetkých miestach. Poteší vás aj veľmi nízka hlučnosť, iba 44 dB, a pri veľmi tichom programe len 42 dB.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG F65712VI0P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG F65712VI0P.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií