Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG HAS 5582

Zobraziť katalóg
AEG HAS 5582
4,4 3 hodnotení
Kulmofén – statický, príkon: 1000W, počet teplôt: 2, studený vzduch,
Kód:  EAD6010b Produktové číslo:  HAS 5582 AEG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG HAS 5582

Profesionálna starostlivosť o korunu vašej krásy s kulmou na vlasy AEG HAS 5582 3 v 1. Tento šikovný a výkonný (1 000 W) pomocník v sebe skrýva kulmovaciu kefu, kulmovacie kliešte a sušič na vlasy a až 5 nadstavcov pre individuálny vlasový styling. Pri vysúšaní vlasov je možné prepínať medzi dvoma teplotami a exkluzívnu starostlivosť zabezpečuje funkcia Cool Shot – intenzívny prúd chladného vzduchu, ktorý sa používa na dokončenie a spevnenie účesu po jeho úprave. Pri tvorbe perfektného účesu si môžete zvoliť z 3 výmenných kefiek s hladkými štetinami zabraňujúcimi prílišnému namáhaniu vlasov. Súčasťou je 1 špeciálna kefa s výsuvnými hrotmi, ideálna na úpravu najmä dlhých vlasov a 2 okrúhle univerzálne kefy na všetky dĺžky vlasov. Samozrejmosťou je ionizujúca funkcia, vďaka ktorej sa vlasy nevysušujú a stávajú sa hebkými a lesklými. Kulma má špeciálny svetelný indikátor a funkciu na ovládanie prehriatia. Manipuláciu uľahčuje aj 360° otočný napájací kábel a ergonomická rukoväť s povrchom Soft Touch.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, jaké jsou průměry jednotlivých nástavců (kartáčů)? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k AEG HAS 5582
Príslušenstvo pre AEG HAS 5582 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG HAS 5582. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG HAS 5582 AEG.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií