PET AP+ plus nový vizuál

AEG L76479WFLC + T76788IHCS

Zobraziť katalóg
AEG L76479WFLC + T76788IHCS
Set spotrebičov - práčka spredu plnená s PAROU, A+++, 1400 otáčok, náplň 7 kg, invertorový MOTOR, LCD displej, Fuzzy Logic, Aqua Control, odložený štart, české popisky, sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom, A++, kapacita 8 kg, funkcia proti pokrčeniu bielizne, ProTex Plus, OptiSense, AbsoluteCareTM System, ÖKOFlow System, invertorový motor, LCD displej, vnútorné LED osvetlenie, šetrné a účinné sušenie pri nízkych teplotách
Kód:  SETAEG3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG L76479WFLC + T76788IHCS Predaj skončil

AEG L76479WFLC + T76788IHCS

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Cenovo zvýhodnené balenie dvoch spotrebičov prémiovej značky bielych spotrebičov AEG, ktoré vám uľahčia starostlivosť o domácnosť.

Málokomu sa dnes chce prať bielizeň v rukách, a tak je už dlhý čas práčka štandardnou súčasťou každej domácnosti. Pri tejto práčke si navyše pranie užijete bez najmenšieho hluku. Spredu plnená práčka v klasickej bielej farbe vás poteší svojím tichým chodom 49 dB a objemným bubnom, do ktorého sa zmestí až 7 kg bielizne. To ocenia predovšetkým viacčlenné domácnosti. Navyše si vďaka moderným technológiám a vyššej kvalite prania vybojovala najúspornejšiu triedu A+++. S touto práčkou od spoločnosti AEG ušetríte čas, peniaze a vzťahuje sa na ňu záruka neuveriteľných 10 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • LCD displej
  • Odložený štart a protipenový systém
  • Detský bezpečnostný zámok
  • 4 nastaviteľné nožičky a kontrola vyvažovania náplne v bubne
  • Počet priehradiek dávkovača pracieho prostriedku: 3
  • Maximálna rýchlosť odstreďovania: 1400 otáčok

Taká tichá, že ju takmer nepočujete

Práčka je vybavená invertorovým motorom. Ten je založený na bezkefovej technológii priameho elektronického riadenia otáčok, ktorá znižuje vibrácie a opotrebovanie a zaručí vám vysokú odolnosť a spoľahlivosť. Motor tiež poskytuje maximálny výkon pri minimálnom hluku. O ten sa stará Silent Systém, s ktorým môžete prať vašu bielizeň naozaj kedykoľvek bez toho, aby ste čokoľvek počuli. Extrémne tichú prevádzku spotrebiča, ktorá sa pri praní pohybuje okolo 49 dB, vám zase zaručia špeciálne izolačné vrstvy.

Funkcie, ktoré zaručene vyniknú

Táto práčka sa radí do kategórie inteligentných práčok. Je úplne jedno, koľko bielizne pojme, alebo aký druh chcete práve prať. Systém OptiSense prispôsobuje spotrebu energie, vody a času tohto spotrebiča tak, aby zodpovedala veľkosti náplne, a zabezpečuje tak najvyššiu účinnosť v každej situácii. O vašu bielizeň tak bude výborne postarané a výsledky vás zaručene prekvapia.

Bezpečnostný systém Aqua Control, na ktorý je napojená prívodná hadica, vám navyše zaručí dokonalú ochranu pred únikmi vody. Vo výbave práčky nájdete aj ďalšie praktické funkcie, ako napríklad Protipenový systém alebo Odložený štart, ktorý sa o pranie postará v čase, keď práve nebudete doma.

Opomenúť však nesmieme ani špeciálne parné programy, ktoré vám poslúžia v prípade, keď potrebujete určitý kus oblečenia len osviežiť a nie kompletne vyprať. Para bezpečne odstráni pachy a pomáha vyhladiť pokrčené oblečenie.

Moderná a úsporná sušička

Hľadáte sušičku, ktorá spája moderné technológie, vysoko efektívne sušenie pri nízkej spotrebe energie, a pritom je šetrná k oblečeniu? Potom model AEG T76788IHCS predstavuje perfektnú voľbu! Vďaka práci, ktorú za vás v domácnosti odvedie, si ju okamžite obľúbite. A vďaka energetickej efektivite nezaťaží životné prostredie ani vašu peňaženku.

Kľúčové vlastnosti

  • Maximálna náplň: 8 kg
  • Spôsob sušenia: tepelné čerpadlo (energetická účinnosť)
  • Stredne veľký LCD displej na jednoduché nastavenie
  • Doplnkové časové sušenie
  • Programy na bavlnu, syntetiku, dlhá fáza proti krčeniu, spätný chod bubna, možnosť odloženého štartu

Šetrný spôsob sušenia ProTex Plus a jemné zaobchádzanie

Nech naložíte do bubna akékoľvek veľké množstvo bielizne, certifikát Woolmark garantuje, že bude vysušené tým najšetrnejším spôsobom. Jemný bubon nadštandardných rozmerov XXL obsahuje tri rebrá zaisťujúce šetrnú starostlivosť a inteligentný systém OptiSense automaticky nastavuje programy podľa hmotnosti a vlhkosti náplne. Sušiť môžete naozaj všetko oblečenie, dokonca aj vlnené a hodvábne tkaniny určené iba na ručné pranie. Na každý druh tkaniny je dostupný špeciálny program sušenia s optimalizovanou rýchlosťou a smerom otáčania bubna. V prípade vlny je simulované tradičné ploché sušenie bez rizika poškodenia v porovnaní so sušením vlny naplocho.

Sušenie pri nízkych teplotách a úspora času aj energie

Vďaka technológii tepelného čerpadla je možné sušiť bielizeň pri nižších teplotách. Výhodou bude nielen nižšia spotreba elektrickej energie, ale aj maximálne šetrné sušenie všetkých tkanín. Systém OptiSense využíva informácie zo snímačov vlhkosti a prispôsobí dĺžku sušenia podľa potreby. Zabráni tak nechcenému presušeniu vašich odevov a ušetrí veľa elektrickej energie.

Úspora energie aj ľahká údržba

Vysoko účinný filtračný systém ÖKOFlow zachytí aj tie najjemnejšie vlákna. Po sušiacom programe stačí vyčistiť dvojvrstvový filter v dvierkach, aby sa zachoval vysoký prietok vzduchu a nízka spotreba energie. Vďaka tomu uchováte dokonalú funkčnosť sušičky pri každom použití tak, ako pri prvom sušení.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,99 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,99 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji znát výšku, když dám pračku a sušičku (AEG L76479WFLC + T76788IHCS) na sebe včetně mezikusu. Dále bych potřebovala vědět, který mezikus si mám koupit, aby seděl. Dále jsem slyšela o možnosti, že lze pomocí hadičky svést vodu ze sušičky do odpadu pračky - lze to u těchto konkrétních spotřebičů? Která hadička to je, ať to můžu nakoupit naráz. Díky!

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chtěla bych zakoupit set sušičky a pračky AEG L76479WFLC + T76788IHCS a potřebuji vědět, zda je možné postavit sušičku na pračku i bez mezikusu nebo si mám tento set zakoupit i s doporučovaným mezikusem. Předem velice děkuji za odpověď.

Jdou u sušičky otočit dvířka levé/pravé otevírání?

Diskusia a poradňa k AEG L76479WFLC + T76788IHCS
Príslušenstvo pre AEG L76479WFLC + T76788IHCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG L76479WFLC + T76788IHCS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií