PET AD homeoffice

AEG L77489 VFLC

Zobraziť katalóg
AEG L77489 VFLC
5 1 hodnotení
Parná práčka spredu plnená s PAROU, A+++ -30 %, 8 kg, 1400 ot./min, Ökoinvertorový motor - záruka 10 rokov, extra tichá - len 49 dB, FuzzyLogic - množstevná automatika, cerfifikát Woolmark blue, Aqua-control, Silent System, extra programy: vlna plus, obliečky, šport, rýchly 20 min/3 kg, Super Eco 15, bavlna Eco, parné osvieženie, parné narovnanie vlákien, V x Š x H: 85 x 60 x 60,5 cm
Kód:  FBV451b Produktové číslo:  L77489VFLC Stránky výrobcu

AEG L77489 VFLC

Tiež neradi vidíte, ako vaše nové oblečenie po niekoľkých praniach stráca svoju farbu a pevnosť? Spredu plnená práčka od AEG vďaka kombinácii moderných technológií zabezpečí, že farby aj vlákna vášho oblečenia zostanú dlhšie ako nové. Jednou z takýchto technológií je systém OptiSense. Ten zváži hmotnosť obsahu práčky a nastaví optimálnu dĺžku prania. Vďaka tomu sa vaše oblečenie nikdy nebude prať dlhšie, ako je naozaj potrebné. Práčka od AEG je navyše šetrná k životnému prostrediu. Práve kombinácia systému OptiSense spoločne s novým, energeticky úsporným motorom je zárukou čo najhospodárnejšej prevádzky. Zároveň sa nemusíte báť o kvalitu prania. Nech už zvolíte akýkoľvek prací program, výsledok bude vždy dokonalý.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická úspornosť
  • Pranie šetrné k vášmu oblečeniu
  • Mimoriadne tichý chod
  • Automatické nastavenie optimálnej dĺžky prania
  • Parné programy aj na oblečenie z tých najjemnejších materiálov
  • Vynikajúce výsledky prania vďaka súčinnosti najmodernejších technológií

Najnižšia spotreba energie vďaka motoru ÖkoInverter

Radi by ste prali čo najúspornejšie, ale zároveň sa neuspokojíte s iným ako dokonale vypraným oblečením? AEG vám vychádza v ústrety v oboch požiadavkách. Motor ÖkoInverter je navrhnutý tak, aby zaisťoval neobyčajné výsledky prania pri veľmi nízkej spotrebe energie. Spája v sebe tú najvyššiu účinnosť a zároveň odolnosť voči opotrebovaniu. Niet divu, že práčka je zaradená do energetickej triedy A+++, čo znamená, že je oproti štandardným práčkam tejto triedy o 30 % úspornejšia.

V práčke ako v perinke

Najlepšiu starostlivosť vášmu oblečeniu neposkytuje iba systém inteligentného nastavenia dĺžky prania OptiSense, ale tiež mäkký bubon SoftDrum, ktorý je zárukou najjemnejšieho zaobchádzania s vašimi obľúbenými odevmi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o odpověď na dotaz. Máme v úmyslu zakoupit pračku AEG L77489 VFLC výměnou za porouchanou AEG L84610. V současné době nám na této pračce stojí sušička AEG T58800, na dokoupeném mezidíle. Bude stávající mezidíl vhodný i pro použití s novou pračkou? Děkuji. Bílková

Dobrý den, chci si dnes objednat pračku i sušičku T76788IHCS a L77489VFCC a chci se informovat, zda ten mezikus jako příslušenství bude pasovat pro sestaveni na sebe a dále, zda je u pračky a sušičky příslušenství, napouštěcí hadice a odtoková hadice. Prosím o nejrychlejší reakci. Díky Jiří Malý.

Diskusia a poradňa k AEG L77489 VFLC
Príslušenstvo pre AEG L77489 VFLC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG L77489 VFLC.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií