Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

AEG Lavamat 85275XFL

Zobraziť katalóg
AEG Lavamat 85275XFL
4,8 6 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, 1200 otáčok, kapacita prania 7 kg, A+++/A/B, hlučnosť 51/73 dB, spotreba vody 49 l, veľký LCD displej, Fuzzy Logic, tichý invertororý motor, 85 x 60 x 52,2 cm
Kód:  FAP2103ea Produktové číslo:  L85275XFL Stránky výrobcu

AEG Lavamat 85275XFL

AEG Lavamat 85275XFL je moderná, spredu plnená automatická práčka. Spoľahlivý vstavaný spotrebič si poradí so špinavou bielizňou a nájde svoje uplatnenie v každej domácnosti. Medzi hlavné prednosti patrí najmä objemný bubon na veľké množstvo bielizne. Vďaka svojim unikátnym rozmerom ľahko zapadne do každého interiéru. Spotrebič patrí do ekonomicky úspornej energetickej triedy A+++.

Vybrať si môžete z dômyselne navrhnutých pracích programov, ktoré zaistia profesionálnu starostlivosť o všetky druhy materiálov a tkanín. Okrem pracieho programu je možné zvoliť aj rozšírený program pomocou niekoľkých prídavných funkcií. AEG Lavamat 85275XFL je vybavená systémom Aqua-Control, ktorý zabraňuje škodám spôsobeným vodou. Skladá sa z prívodnej hadice a sám zaistí opatrenia proti úniku vody. Samozrejmosťou je tiež prítomnosť inteligentného systému množstevnej automatiky Fuzzy Logic, upravujúceho výkon aj spotrebu podľa typu a množstva bielizne.

O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LCD displeja. Práčka pracuje s pomocou špeciálneho invertorového motora, ktorý je veľmi rýchly a tichý. Vďaka nízkej hlučnosti sa môžete počas prania aj sušenia nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. S maximálnou rýchlosťou odstreďovania až 1200 otáčok za minútu je celý proces vysoko účinný a tiež značne zrýchlený. Funkcia odloženého štartu vám umožní pranie pohodlne naplánovať dopredu.

Doplňujúce informácie:

Pracie programy:
Bavlna
Bavlna s predpieraním
Extra tichý
Syntetické
Syntetika s predpieraním
Syntetika - ľahké žehlenie
Rýchly intenzívny
Rýchly 20-minútový 3 kg
Super Eco 15
Bavlna ekonomický
Jemné
Vlna plus
Odstreďovanie/vypúšťanie
Plákanie
Závesy
Džínsy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Ponúkate službu odvozu starého výrobku /kúpim si pračku a sušičku a vy mi bezplatne, alebo za odplatu odveziete staré výrobky? ďakujem

Diskusia a poradňa k AEG Lavamat 85275XFL
Príslušenstvo pre AEG Lavamat 85275XFL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG L85275XFL.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií