Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG Lavatherm T97689IH3 + L98699FL2

Zobraziť katalóg
AEG Lavatherm T97689IH3 + L98699FL2
Set práčka a sušička práčka: spredu plnená s PAROU, 1600 otáčok, náplň 9 kg, A +++/A/B, spotreba vody 63l, hlučnosť 47/73dB, Fuzzy Logic, plynulý odložený štart, sušička kondenzačná, náplň 8kg, A+++, dotykový displej, hlučnosť 65dB, Delicate Care System, EcoFlow system, LED displej, odložený štart, indikácia zaneseného filtra, nádrže, biela
Kód:  SETAEG1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG Lavatherm T97689IH3 + L98699FL2 Predaj skončil

AEG Lavatherm T97689IH3 + L98699FL2

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Moderná, výkonná a dostatočne priestranná práčka, aby zvládla svoju úlohu aj vo väčších rodinách. Je tichá a poradí si aj s náročnými a jemnými tkaninami. Inteligentne zisťuje koľko je v obsahu bubna vloženej bielizne a podľa toho optimalizuje proces prania. Je dokonca o 20% úspornejšie, než špecifikuje norma najvyššej energeticky úsporné triedy A+++. Vďaka vysokej maximálnej rýchlosti odstreďovania rýchlosťou 1600 ot./ Min. si môžete byť istí, že bielizeň vyberiete z práčky s minimálnym obsahom vody.

Kľúčové vlastnosti

  • ProTex Plus - najšetrnejší spôsob prania aj pre jemné tkaniny
  • Dokáže inteligentne stanoviť optimálne potrebné množstvo pracieho prostriedku
  • Vysoká hodnota energetickej účinnosti A+++ -20%
  • Vždy minimálna spotreba energie vďaka systému OptiSense
  • Inventor motor pre spoľahlivô a dlhodobo odolnô prevádzku
  • Pamäťová funkcia pre často používané nastavenia
  • Vnútorné osvetlenie, oneskorený štart a váhový sensor

ProTex Plus pre maximálne šetrné pranie

Či už vložíte do bubna akékoľvek množstvo bielizne ľubovoľnej jemnosti, vyperie ho práčka so zlatým certifikátom Woolmark tým najšetrnejším spôsobom. Jej rozmerný a súčasne jemný bubon zaisťuje šetrné pranie a systém OptiSense optimalizuje spotrebu energie, vody a času, aby presne zodpovedala hmotnosti bubna. Systém DirectSpray sa potom postará o rýchle a efektívne rozpustenie pracieho prostriedku pre rovnomerné pranie a účinnejšie plákanie.

Skvelý výkon a tichá prevádzka - invertor motor

Invertor motor navyšuje spoľahlivosť a odolnosť práčky. Vďaka bezkefkovej technológií priameho elektronického riadenia otáčok zaisťuje maximálny výkon pri minimálnom hluku. K tichej prevádzke prispievajú tiež izolačné vrstvy a ďalšie prvky systému Silent System Super.

Moderná a úsporná sušička

Hledáte sušičku, ktorá spája moderné technológie, vysoko efektívne sušenie pri nízkej spotrebe energie a pritom je šetrná k oblečeniu? Potom model AEG Lavatherm T97689IH3 predstavuje perfektnú voľbu! Vďaka práci, ktorú za vás v domácnosti odvedie, si ju okamžite obľúbite. A vďaka energetickej efektivite nezaťaží životné prostredie ani vašu peňaženku.

Kľúčové vlastnosti

  • Maximálna náplň: 8 kg
  • Spôsob sušenia: tepelné čerpadlo (nevídaná energetická účinnosť)
  • Dotykový displej pre jednoduché nastavenie
  • Senzorom upravovaný čas sušenia
  • Programy pre bavlnu, syntetiku, dlhá fáza proti krčeniu, spätný chod bubna, možnosť odloženého štartu

Jemné zaobchádzanie s chúlostivými odevmi

Sušiť môžete naozaj všetko oblečenie, dokonca aj vlnené a hodvábne tkaniny určené iba na ručné pranie. Pre každý druh tkaniny je dostupný špeciálny program sušenia s optimalizovanou rýchlosťou a smerom otáčania bubna. Pri vlny je simulované tradičný ploché sušenie bez rizika zrazenia v porovnaní so sušením vlny naplocho.

Úplne šetrný spôsob sušenia ProTex Plus

Nech naložíte do bubna akokoľvek veľké množstvo bielizne, certifikát Woolmark garantuje, že bude vysušené tým najšetrnejším spôsobom. Jemný bubon nadštandardných rozmerov XXL obsahuje tri rebrá pre šetrnú starostlivosť a inteligentný systém OptiSense automaticky nastavuje programy podľa hmotnosti a vlhkosti náplne.

Úspora so sušením pri nízkych teplotách

Systém OptiSense využíva informácie zo snímačov vlhkosti a prispôsobí dĺžku sušenia podľa potreby. Zabráni tak nechcenému presušeniu vašich odevov a ušetrí veľa elektrickej energie. Vďaka technológii tepelného čerpadla A+++ je možné sušiť bielizeň pri nižších teplotách. Výhodou bude nielen nižšia spotreba elektrickej energie, ale aj maximálne šetrné sušenie všetkých tkanín.

Tichá prevádzka, úspora energie aj jednoduchá údržba

Telo sušičky je odizolované, aby bola čo najtichšia. Podieľa sa na tom tiež extra tichý invertný motor, ktorý tak napomáha k rekordne nízkej hlučnosti iba 65 dB pri použití špeciálneho programu. Bez obáv môžete vykonávať akúkoľvek činnosť, bez vás rušil nadmerný hluk. Vysoko účinný filtračný systém ÖKOFlow zachytí aj tie najjemnejšie vlákna. Po sušiacom programe stačí vyčistiť len dvojvrstvový filter v dvierkach, aby sa zachoval vysoký prietok vzduchu a nízka spotreba energie. Vďaka tomu uchováte dokonalú funkčnosť sušičky pre každé použitie, ako pri prvom sušení.

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,51 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,51 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí setu i spojovací díl? Děkuji.

Dobrý den, na obrázku je vyobrazena sušička s dvířky, které se otevírají doleva, tzn. levé panty. Na jiných vizualizacich na netu jsou panty pravé... Jaká jsou tedy možnosti? Děkuji

Diskusia a poradňa k AEG Lavatherm T97689IH3 + L98699FL2
Príslušenstvo pre AEG Lavatherm T97689IH3 + L98699FL2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Lavatherm T97689IH3 + L98699FL2.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií