Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG ÖKOMix L8FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC49SC

Zobraziť katalóg
AEG ÖKOMix L8FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC49SC + 5 rokov záruka
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++(-50%)/A/B, 1400 ot./min., kapacita 9kg, hlučnosť 47/73dB, program Wool Plus, antialergický, rýchly 20 minútový 3kg, Outdoor, Fuzzy Logic, kontrola vyvažovania náplne v bubne, SUŠIČKA: kondenzačná s tepelným čerpadlom, A++, kapacita 9kg, hlučnosť 65dB, technológia AbsoluteCare, indikátory fázy sušenia, senzorom upravovaný čas sušenia
Kód:  SETAEG14 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG ÖKOMix L8FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC49SC Predaj skončil

AEG ÖKOMix L8FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC49SC

Prichádza čas, kedy môžete svoje košele, vlnené svetre aj funkčné oblečenie bez obáv zveriť práčke a sušičke. Spotrebičom z nového radu značky AEG sa totiž nehovorí „strážcovia oblečenia“ nadarmo. Ich špeciálne funkcie zaistia, že si čierne šaty uchovajú svoju farbu a tvar aj po desiatkach vypraní, ochráni jemné materiály, ktoré budú stále hebké na dotyk a postrážia, aby vaše svetre zostali bez žmolkov. Na svoje si prídu aj vášniví športovci, ktorých oblečenie si zachová svoju funkčnosť aj po opakovanom sušení. Oba spotrebiče vynikajú úspornou energetickou triedou A+++, ktorá významne znižuje náklady na prevádzku.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochrana oblečenia pred vplyvmi častého prania a sušenia
  • Dlhotrvajúca hebkosť a mäkkosť
  • Predĺženie životnosti obľúbených odevov
  • Nízke náklady na prevádzku
  • Účinná a šetrná starostlivosť pre všetky druhy materiálov

Pre pocit mäkkosti a hebkosti, ktorý nepominie

Doprajte si viac času s rodinou a priateľmi a menej času žehlením. Spredu plnená práčka AEG s kapacitou prania 9 kg a maximálnou rýchlosťou odstreďovania 1 400 otáčok za minútu vyrieši tento problém za vás – technológia ProStream zakončí prací cyklus parou, ktorá obmedzí pokrčenie. Špeciálna funkcia OKOmix sa postará o to, aby sa aviváž a prací prostriedok najprv dôkladne premiešali s vodou, aby boli všetky vlákna odevov kompletne ošetrené. To napomáha väčšej hladkosti a hodvábnosti odevov a zároveň chráni ich vlákna a predlžuje životnosť. Technológia ProSense znižuje opotrebovanie odevov vplyvom nadmerného prania, pretože pre každú várku bielizne automaticky upraví čas, spotrebu vody a elektrickej energie. Všetky procesy prebiehajú za mimoriadne tichého chodu s hlučnosťou 47 dB.

Dlhá životnosť vašich odevov

Tú najlepšiu starostlivosť vášmu funkčnému oblečeniu, vlne aj hodvábu poskytne kondenzačná sušička bielizne s technológiou AbsoluteCare, ktorá ponúka programy prispôsobiteľné všetkým druhom materiálov. Funkcia SensiDry na sušenie pri nízkych teplotách využíva precízne senzory na monitorovanie sušiaceho cyklu. Tu dochádza k spolupráci s technológiou ProSence, ktorá dĺžku sušenia upravuje pomocou snímačov vlhkosti a teploty. Výsledkom je predĺženie životnosti obľúbených odevov za súčasnej úspory času a energie. Tú šetrí aj jediný funkčný filter OKOFlow, ktorý každú náplň usuší bez námahy za zachovania 100 % funkčnosti. Sušička s kapacitou sušenia 9 kg pri činnosti, ktorú vykonáva tepelné čerpadlo, vydáva minimálny hluk – len 65 dB.

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,zajimalo by me jestli je osvetleni bubnu u pracky i susicky? Jeste se chci zeptat zda je Vami odporuceny mezidil soucasti setu. Susicku chci pripojit na odpad - je to mozne? potrebuji k tomu jeste nejaky doplnky? dekuji

Dobry den prajem, je mozne na tejto pracke zmenit otvaranie dveri zlava do prava? Ak nie, ktora pracka toto umoznuje?

dobrý den, je v současnosti jak pračka tak sušička k vidění na prodejně v Počernicích a předpokládám, že není problém nasadit sušičku na pračku. Parametrově by to mělo sedět.. ? Děkuji

Dobrý den, je 5 let zaruka jen na pracku L8FEC49SC nebo i na susičku T8DEC49SC ? Děkuji.

Dobrý den, prosím jaké jsou rozměry této pračky a sušičky. Není to ani na stránkách AEG... Děkuji...

Dobrý den, jaká je záruka na zboží? V názvu je 5 let ve standardním popisu 24 měsíců. Děkuji.

Diskusia a poradňa k AEG ÖKOMix L8FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC49SC
Príslušenstvo pre AEG ÖKOMix L8FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC49SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG ÖKOMix L8FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC49SC.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií