Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG ÖKOMix L8FEC68SC + AEG T8DBC49SC

Zobraziť katalóg
AEG ÖKOMix L8FEC68SC + AEG T8DBC49SC
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++ (-50%), 8kg, 1600ot./min, hlučnosť 47/75dB, Aquastop, 10 programov, Odložený štart, ÖKOInvertor, V׊×H 85×60×60cm, technológia ÖKOMix, Program ÖKOPower, technológia ProSense, technológia ProSteam, doživotná záruka na motor – nutnosť registrácie na www.aeg.sk SUŠIČKA: Kondenzačná A++, kapacita 9kg, hlučnosť 65dB, objem 118l, odložený štart, osvetlenie bubna, V׊×H 85×60×60cm, reverzibilné dvierka do 4 smerov, Woolmark Blue, vylepšený systém ÖKOFlow, Detský zámok, inventorový motor
Kód:  SETAEG38 Produktové číslo:  L8FEC68SCT8DBC49SC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG ÖKOMix L8FEC68SC + AEG T8DBC49SC Predaj skončil

AEG ÖKOMix L8FEC68SC + AEG T8DBC49SC

V našom e-shope sme pre vás pripravili skvelú súpravu spoločnosti AEG, ktorú si obľúbite pre nízke prevádzkové náklady, moderné technológie a efektivitu. Práčka L8FEC68SC a sušička T8DBC49SC sa vzájomne skvele dopĺňajú a navyše sú zladené aj dizajnovo. Pri oboch spotrebičoch je pre vás zaručené jednoduché a intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja, všetky nastavenia aj prebiehajúce úkony tak budete mať ako na dlani. Vašu bielizeň budete prať a sušiť v čase, kedy uznáte za potrebné s možnosťou odloženého štartu.

Kľúčové vlastnosti práčky L8FEC68SC

  • Parná technológia ProSteam
  • Práčka pojme až 8 kg bielizne
  • Technológia ProSense zváži a prispôsobí najkratší čas programu
  • Energeticky úsporná trieda A+++
  • Fuzzy Logic – množstevná automatika
  • Kontrola vyváženia náplne
  • Odložený štart a ochrana proti pretečeniu

Vyskúšajte modernú AEG práčku

Samostatne stojaca práčka L8FEC68SC je majstrom svojho oboru. Ponúka prevratnú technológiu ÖKOMix®, ktorá dokonale ochráni každé vlákno aj pri skrátených programoch. Všetok prací prostriedok aj aviváž totiž dôkladne premieša s vodou. Ďalšou užitočnou technológiou je ProSense, ktorej princíp spočíva v automatickom snímači. Funkcia Fuzzy Logic upraví spôsob prania podľa toho, koľko bielizne ste vložili do bubna a ako veľmi je špinavá. Technológia ProSteam® vám navyše ušetrí veľa práce so žehlením. Pridáva totiž možnosť zakončiť prací cyklus parou a vďaka tomu obmedziť pokrčenie až o tretinu. Môžete tiež použiť samostatný parný program pre rýchle osvieženie bielizne. Srdcom práčky je najnovší ÖKOInverter motor. Zaisťuje maximálnu možnú účinnosť prania a výhodou je jeho tichý chod, vďaka ktorému vás práčka nebude rušiť ani pri nočnom praní. Rozhodne sa nezabúda na bezpečnosť, preto je práčka L8FEC68SC vybavená protipenovými systémom a ochranou proti pretečeniu so senzorom AquaControl.

Precízne sa stará o vaše oblečenie

Práčka AEG ÖKOMix L8FEC49SC disponuje technológiou ÖKOMix, ktorá kompletne rozpustí prací prostriedok aj aviváž vo vode skôr, než sa dostanú do bubna. Vďaka tomu starostlivo ošetrí všetky stehy, vlákna a nitky vašej jemnej bielizne. Svoju funkciu nestráca ani pri skrátených programoch. Tiež ste sa zamilovali do luxusných, jemných materiálov? Väčšinou vyžadujú maximálne šetrné zaobchádzanie. ÖKOMix venuje kvalitnú starostlivosť všetkým vašim módnym kúskom a zachová ich perfektnú štruktúru. Účinne perie už pri teplote 30 °C – rovnako dôkladne, ako by sa pralo pri 60 °C.

Šetrí váš cenný čas

Aby ste nemuseli tráviť dlhú dobu u žehliacej dosky, AEG práčka L8FEC68SC je vybavená technológiou ProSteam. Zakončí prací cyklus parou, tá obmedzí pokrčenie a vy tak nebudete musieť niektoré kúsky vôbec žehliť. Parný program možno využiť aj samostatne pre osvieženie bielizne a odstránenie nežiadúcich pachov. Zvyknite si na dokonalé výsledky a minimálne námahu.

Spoľahnite sa na automatiku

Práčka AEG L8FEC68SC láka tiež technológiou ProSense, ktorá prispôsobí prací cyklus podľa hmotnosti aktuálnej várky bielizne. Nastaví optimálny čas, spotrebu vody aj elektrickej energie, vďaka čomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Nemusíte vaše oblečenie zbytočne zaťažovať nadmerným praním. Technológia zníži opotrebovanie vlákien a uchová tak vašu bielizeň dlhšie ako novú. Nerobte kompromisy a doprajte svojim odevom profesionálnu starostlivosť. Odmenou vám budú žiarivé farby a oblečenie nezmení svoj pôvodný tvar.

Široký výber programov

Špičková práčka AEG L8FEC68SC ponúka široký výber pracích programov a nech už zvolíte akýkoľvek, môžete počítať s jedinečným výkonom. Praktický program ÖKOPower predstavuje klasický denný program, ktorý vyperie takmer všetko počas iba 59 minút a ako bonus s menšou spotrebou energie. Do výbavy patrí tiež antialergický program a Wool Plus. Práčka je ocenená certifikátom Woolmark Green za bezpečné pranie tých najchúlostivejších materiálov určených výhradne na ručné pranie. Zároveň spĺňa najvyššie energetické nároky. Nechýba ani extra rýchly 20 minútový program určený pre menšie dávky bielizne (do 3 kg). Program Jemné+ zlepšuje distribúciu aviváže a zanecháva odevy hodvábnejšie, mäkšie a hladšie. Špeciálny program na odolné škvrny pridáva extra plákanie s použitím odstraňovača škvŕn. Navyše môžete zároveň aktivovať funkcie TimeSave a Eco pre čo najrýchlejšie, energeticky efektívne pranie.

Spája v sebe to najlepšie

Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s panelom z nehrdzavejúcej ocele, cez ktorý môžete zároveň sledovať všetky prebiehajúce pracie úkony. Práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. AEG L8FEC68SC tiež sľubuje minimálne vibrácie a hluk vďaka systému kontroly vyváženia náplne. Ten pred každým odstreďovaním práčky L8FEC68SC rovnomerne rozloží bielizeň v bubne. Systém Aqua Control chráni pred únikom vody a pred poškodením vstupnej hadice. Pri poruche sa prívod vody automaticky uzavrie.


Sušička AEG T8DBC49SC

Zoznámte sa s vynikajúcou sušičkou AEG T8DBC49SC, ktorej hlavnou devízou sú nízke náklady na prevádzku, vysoko efektívne sušenie, extrémne nízka hlučnosť a nadštandardná šetrnosť k oblečeniu! V domácnosti za vás odvedie obrovský kus práce, zamilujete si ju ihneď! Veľká časť úspechu spočíva v tepelnom čerpadle práčky T8DBC49SC, ktoré umožňuje sušenie pri nízkych teplotách. S ním ušetríte až 40 % výdavkov za energie, a to predovšetkým pretože odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote než u bežných bubnových sušičiek bez toho, aby význačne predlžovala dobu sušenia.

Kľúčové vlastnosti sušičky AEG T8DBC49SC

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Vysoká kapacita sušenia až 9 kg bielizne
  • Extra veľký prehľadný LCD displej pre jednoduché nastavenie
  • Sušička T8DBC49SC neohrieva svoje okolie, suší na báze kondenzácie chladiva
  • Senzor upravujúci čas sušenia – meria vlhkosť a určí koniec procesu (technológia ProSense)
  • Extrémne účinný filtračný systém ÖKOFlow s jednoduchou údržbou
  • Sušička sa šetrne postará o vašu bielizeň, je vybavená špeciálnymi programami
  • Indikátory fázy sušenia
  • Veľmi nízka hlučnosť aj za plnej prevádzky

Bezproblémový a účinný filter sušičky AEG T8DBC49SC


Sušička AEG má oproti konkurencii veľkú výhodu, a to predovšetkým vysoko účinný filtračný systém ÖKOFlow. Po sušiacom programe stačí jednoducho vyčistiť, aby sa zachoval vysoký prietok vzduchu a nízku spotrebu energie. Je aj ľahko dostupný, takže ho budete mať vyčistený naozaj rýhlo! Cyklus tepelného čerpadla sušičky AEG tvorí odparovanie, stláčanie a kondenzácia chladiva. Najskôr je tzv. chladivo v kvapalnom stave. S pribúdajúcou teplotou v bubne sa ale začne odparovať, s následným ochladzovaním opäť kondenzuje, a tým sa zráža nežiadúca vlhkosť, ktorá ihneď vzápätí odteká do zbernej misky. Jednoduché, účinné a lacné – čo viac si priať? Jedinečný systém AbsoluteCare má pod palcom všetky programy. Či už ide o vlnu, outdoorové oblečenie alebo vodoodolné kusy, všetky druhy tkanín dostanú správny pohyb a teplotu k úplnému sušeniu, zatiaľ čo sa uchováva ich kvalita, vzhľad aj jemnosť. Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí – či už chcete sušiť na lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce.

Reverzibilné dvierka sušičky AEG

AEG T8DBC49SC je vybavená takzvanými reverzibilnými dvierkami pre maximálne prispôsobenie priestoru, v ktorom ju chcete používať. Vďaka tomuto systému flexibilného uchytenia je možné zavesiť dvierka hneď štyrmi spôsobmi a docieliť tak pohodlnú obsluhu za každej situácie.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,88 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,88 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG ÖKOMix L8FEC68SC + AEG T8DBC49SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG ÖKOMix L8FEC68SC + AEG T8DBC49SC.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií