Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG S53620CSW2

Zobraziť katalóg
AEG S53620CSW2
Chladnička kombinovaná, 184.5cm, A ++, objem chladničky/mrazničky 226/111l, hlučnosť 40dB, mraziaci výkon 4kg/24hod., biela
Kód:  FAC2240d1 Produktové číslo:  S53620CSW2 Stránky výrobcu

AEG S53620CSW2

AEG S53620CSW2 je voľne stojaca chladnička kombinovaná s mrazničkou umiestnenou v spodnej časti spotrebiča. Tá vďaka svojmu objemu 111 litrov pojme 2 veľké a jednu menšiu priehradku. Všetky sú vyrobené z transparentného plastu, takže máte vždy skvelý prehľad o stave ich naplnenia. Využiteľný priestor možno ešte zväčšiť vďaka možnosti vybratia všetkých priehradiek, do mrazničky sa potom zmestia aj naozaj veľké kusy potravín. Mraziaci výkon za 24 hodín činí 4 kg.

Chladiaci priestor ponúka objem 226 litrov a nájdete v ňom 2 poličky z tvrdeného bezpečnostného skla, na ktoré môžete bez obáv položiť aj ťažšie predmety. V spodnej časti sa nachádza držiak na fľaše a priehľadné priehradky na ovocie a zeleninu. Ďalej tu nájdete aj špeciálne navrhnutý priestor pre uchovávanie mliečnych výrobkov alebo poličky na dverách.

Celý spotrebič je automaticky odmrazovaný vďaka technológii LowFrost, takže túto neobľúbenú činnosť už nebudete musieť robiť vy sami. Aj napriek všetkým týmto funkciám, patrí chladnička do energeticky úspornej triedy A++. Prekvapí vás tiež jej nízka hlučnosť len 40 dB.

Hlavné prednosti:

  • Energetická trieda A++
  • Technológia LowFrost
  • Zásuvka MaxiBox
  • Špeciálna zásuvka pre uchovávanie vašich mliečnych výrobkov
  • Hlučnosť 40 dB
  • Nastaviteľné nožičky pre väčšiu stabilitu
  • Zameniteľné otváranie dverí
  • Klasické biele prevedenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG S53620CSW2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG S53620CSW2.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií