Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG SCT81800S1

Zobraziť katalóg
AEG SCT81800S1
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, A++, objem chladničky/mrazničky 200/63l, hlučnosť 39dB, Frost Free, dotykové ovládanie, mraziaci výkon 10kg/24hod.
Kód:  FAC2261g Produktové číslo:  SCT81800S1 Stránky výrobcu

AEG SCT81800S1

AEG SCT81800S1 je vstavaná kombinovaná chladnička s mrazničkou, ktorá je umiestnená v spodnej časti spotrebiča. Chladnička je určené na vstavanie s integrovateľnými s posuvnými dverami. Ponúka objem 63 litrov a vnútri nájdete 3 boxy z priehľadného plastu, takže máte vždy dobrý prehľad o ich naplnení potravinami. S ich rýchlym zmrazením vám pomôže funkcia Frostmatic. K dispozícii je oddelené ovládanie priestoru mrazničky aj chladničky vďaka technológii dvoch termostatov.

Do chladničky sa vďaka jej úžitkovému objemu plných 200 litrov zmestia 4 poličky, z ktorých jedna je typu FlexiShelf a disponuje tak výsuvnou plochou. Okrem toho sa v chladničke nachádzajú ešte dve transparentné priehradky určené na skladovanie ovocia a zeleniny za ideálnych podmienok. Tiež chladnička zvláda vďaka podpore Coolmatic rýchlo schladiť potraviny na požadovanú teplotu.

Špecialitou je funkcia Holiday, ktorá po dobu vašej dovolenky minimalizuje spotrebu a zabezpečuje účinnú ochranu proti vzniku pachov a plesní. Spotrebič disponuje automatickým odmrazovaním, ktoré tak už nebudete musieť vykonávať nikdy ručne, navyše mu nechýba ventilátor, ktorý zabezpečí rovnomernú teplotu vo všetkých priestoroch. Vnútorné priestory osvetľuje úsporný LED zdroj. Na vrchnej hrane chladničky sa nachádza dotykový panel s LCD displejom, na ktorom sa ihneď zobrazia vykonané nastavenia.

Hlavné prednosti:

  • Energetická triedy A++
  • FlexiShelf
  • Funkcia Holiday
  • LCD displej
  • Dotykové ovládanie
  • Coolmatic
  • Frostmatic
  • Zameniteľné dverové zámky
  • LED osvetlenie
  • Hlučnosť len 39 dB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG SCT81800S1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG SCT81800S1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií