Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AEG X79464MK1

Zobraziť katalóg
AEG X79464MK1
Digestor komínový, 384 m3/h, 3 rýchlosti + intenzívny, filter 3x hliníková kazeta, indikácia znečistenia tukového filtra, 2x LED osvetlenie, šírka 90 cm
Kód:  FAV5105i Produktové číslo:  X79464MK1 Stránky výrobcu

AEG X79464MK1

Vďaka modernému a vysokovýkonnému komínovému digestoru od popredného výrobcu AEG bude ovzdušie vo vašej kuchyni vždy čisté a bez nepríjemných pár aj zápachov. Jedinečný spotrebič vás zaujme aj nízkou energetickou spotrebou a elegantným skleneným panelom, ktorý môžete ľahko a rýchlo ovládať jednoduchým dotykom. Prednosťou je aj sofistikovaný štvorcový dizajn. Kombinácia antikorovej ocele a povrchovej úpravy zo skla dodáva spotrebiču luxusný vzhľad, takže sa bude dokonale vynímať v každej modernej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevádzka s odvetrávaním alebo s recirkuláciou vzduchu
  • 3 rýchlostné stupne + 1 intenzívny stupeň výkonu
  • Dotykový ovládací panel na rýchly prístup a nastavenie
  • Energeticky úsporné LED osvetlenie
  • Indikátor nasýtenia tukového filtra
  • Moderný antikorový dizajn so skleneným panelom

Nízka hlučnosť, šetrné LED osvetlenie aj praktická funkcia recirkulácie vzduchu

Inovatívny odsávač par vám ponúkne tri rôzne rýchlostné stupne s výkonom až 384 m3 za hodinu a jeden špeciálny intenzívny stupeň na maximálne rýchle a efektívne vyvetranie. Poteší vás tiež veľmi nízka hladina hluku, len 69 dB. Energeticky úsporné LED osvetlenie dokonale nasvieti pracovnú plochu a vytvorí príjemné kuchynské prostredie. Využiť môžete aj praktickú funkciu recirkulácie, kedy je vzduch zbavovaný nepríjemných pár a zápachov, a potom opäť vrátený späť do miestnosti. Digestor je ďalej vybavený tukovým filtrom a svetelnou indikáciou jeho znečistenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG X79464MK1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG X79464MK1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG X79464MK1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií