Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

AEG X79464MK1

Zobraziť katalóg
AEG X79464MK1
Digestor komínový, 384 m3/h, 3 rýchlosti + intenzívny, filter 3x hliníková kazeta, indikácia znečistenia tukového filtra, 2x LED osvetlenie, šírka 90 cm
Kód:  FAV5105i Produktové číslo:  X79464MK1 Stránky výrobcu

AEG X79464MK1

Vďaka modernému a vysokovýkonnému komínovému digestoru od popredného výrobcu AEG bude ovzdušie vo vašej kuchyni vždy čisté a bez nepríjemných pár aj zápachov. Jedinečný spotrebič vás zaujme aj nízkou energetickou spotrebou a elegantným skleneným panelom, ktorý môžete ľahko a rýchlo ovládať jednoduchým dotykom. Prednosťou je aj sofistikovaný štvorcový dizajn. Kombinácia antikorovej ocele a povrchovej úpravy zo skla dodáva spotrebiču luxusný vzhľad, takže sa bude dokonale vynímať v každej modernej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevádzka s odvetrávaním alebo s recirkuláciou vzduchu
  • 3 rýchlostné stupne + 1 intenzívny stupeň výkonu
  • Dotykový ovládací panel na rýchly prístup a nastavenie
  • Energeticky úsporné LED osvetlenie
  • Indikátor nasýtenia tukového filtra
  • Moderný antikorový dizajn so skleneným panelom

Nízka hlučnosť, šetrné LED osvetlenie aj praktická funkcia recirkulácie vzduchu

Inovatívny odsávač par vám ponúkne tri rôzne rýchlostné stupne s výkonom až 384 m3 za hodinu a jeden špeciálny intenzívny stupeň na maximálne rýchle a efektívne vyvetranie. Poteší vás tiež veľmi nízka hladina hluku, len 69 dB. Energeticky úsporné LED osvetlenie dokonale nasvieti pracovnú plochu a vytvorí príjemné kuchynské prostredie. Využiť môžete aj praktickú funkciu recirkulácie, kedy je vzduch zbavovaný nepríjemných pár a zápachov, a potom opäť vrátený späť do miestnosti. Digestor je ďalej vybavený tukovým filtrom a svetelnou indikáciou jeho znečistenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG X79464MK1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG X79464MK1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG X79464MK1.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií