Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

AeroBand PocketDrum 2 KIT biele

Zobraziť katalóg
AeroBand PocketDrum 2 KIT biele
5 1 hodnotení
Elektronické bicie – inteligentné bubnovacie paličky, bez fyzických bubnov, technológia zameria smer a silu paličky, prenos zvuku do slúchadiel alebo reproduktorov cez Bluetooth, kompatibilné s Android aj iOS, 4 režimy rozloženia bicích, 3 režimy hrania, výdrž batérie 20h, nabíjanie USB-C, vhodné ako výuková hračka, v balení paličky a senzor na nohu
Kód:  ARB2c Produktové číslo:  DL2003A&DL1902A
AeroBand PocketDrum 2 KIT biele Predaj skončil

AeroBand PocketDrum 2 KIT biele

Trénujte hranie na bicie kdekoľvek a kedykoľvek

Elektronické bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT sú dokonalým nástrojom pre skúsených i začínajúcich bubeníkov. Bicie stačí jednoducho pripojiť prostredníctvom technológie Bluetooth k telefónu, tabletu, alebo inému inteligentnému zariadeniu a pustiť sa do bubnovania. Zvuk je prenášaný priamo do slúchadiel, vďaka čomu je použitie veľmi tiché a pri hraní nevyrušuje okolie. Elektronické bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT sú určené na bubnovanie „do vzduchu“, takže nepotrebujete bubny a úplne si vystačíte s týmito inteligentnými paličkami. Vďaka kompaktným rozmerom je ich možné vziať kamkoľvek so sebou a vychutnať si bubnovanie napríklad v kaviarni, či vo vlaku. K dispozícii je praktická aplikácia pre Android aj iOS, ktorá ponúka výukové režimy a rôzne možnosti hrania. Súčasťou balenia je vysoko kvalitný senzor na nohu.

Kľúčové vlastnosti elektronických bicích AeroBand PocketDrum 2 KIT, biele

  • Kompaktné rozmery oproti tradičným zostavám bicích
  • Umožňujú tréning a učenie bez obťažovania okolia hlukom – použitie slúchadiel
  • Bezdrôtové pripojenie k iOS aj Android zariadeniam s extrémne nízkou latenciou
  • Aplikácia na učenie a tréning bubnovania, výukové režimy
  • Bohatá knižnica pesničiek na učenie, tréning aj zábavu
  • Jednoduché používanie pre začiatočníkov, pokročilých a všetkých nadšencov bubnovania
  • AeroBand PocketDrum 2 je skvelý nástroj na rozvoj pohybovej koordinácie a hudobného sluchu
  • Štyri režimy rozloženia bicích a tri režimy hrania – Song (predvolené skladby), Free Demo (voľné hranie) a Level (herné)
  • AeroBand PocketDrum 2 umožnia až 20 hodín hrania na jedno nabitie
  • Úplné nabitie cez USB-C port za 2 – 3 hodiny (závisí od výkonu nabíjačky)
  • Súčasťou balenia sú dva senzory/kopáky

Elektronické bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT ponúknu reálny zvuk so spätnou odozvou

Oneskorenie (latencia) je kľúčový faktor pri hraní na technologických (smart) hudobných nástrojoch. AeroBand PocketDrum 2 využívajú 9-osový inerciálny navigačný čip a BLE Bluetooth čip. Tým sa dosiahne veľmi nízka hodnota latencie – iba 6 ms. Takáto nízka latencia je hlavný dôvod, prečo je používanie AeroBand PocketDrum 2 skvelý zážitok. Na pripojenie slúchadiel, alebo reproduktora k bicím sa odporúča využitie kábla, pretože cez bezdrôtové pripojenie by došlo k oneskoreniu, ktoré nie je žiaduce. Paličky vydávajú zvuky bicích a vibrujú s každým úderom, pričom úroveň vibrácií závisí na odraze bubna a sile úderu. Vďaka tomu sa môžete lepšie sústrediť na dynamiku vášho bubnovania.

Elektronické bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT vydržia až 20 hodín

Elektronické bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT ponúkajú až 20 hodín na jedno nabitie, takže môžete slobodne hrať bez obáv z častého vybíjania. Bicie majú veľmi nízku latenciu a poskytnú vysoko kvalitný zvuk, nech už ich použijete kdekoľvek. Elektronické bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT sú ideálne pre skúsených i začínajúcich bubeníkov.

Kompaktné vyhotovenie umožní použitie bicích AeroBand PocketDrum 2 KIT kdekoľvek

Elektronické bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT vás potešia kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým je ich možné bez problémov vziať so sebou kamkoľvek a zahrať si napríklad v kaviarni, či vo vlaku. Zvuk je navyše prenášaný priamo do slúchadiel, takže je použitie maximálne tiché a pri hraní žiadnym spôsobom nerušíte svoje okolie.

Prehľadná aplikácia na jednoduché nastavenie bicích

Vďaka aplikácii pre Android aj iOS si môžete vyberať z vašich obľúbených skladieb. K dispozícii sú tri výukové herné režimy, takže si každý hudobník príde na svoje. Unikátny obsah aplikácie AeroBand zahŕňa výučbu, zábavu a ďalšie režimy, ktoré úplne uspokoja potreby učenia aj hrania. V aplikácii je možné aj meniť rozloženie bicích a vykonávať ďalšie nastavenia. Elektronické bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT prepojíte s inteligentným zariadením pomocou Bluetooth, takže využitia aplikácie je veľmi rýchle a pohodlné.

Režim SONG

Bubnujte do rytmu vašich obľúbených skladieb a to aj keď s hraním na bicie nemáte vôbec žiadne skúsenosti. Aplikácia vás povedie a ukáže vám, kde a kedy máte udrieť a umožní vám vybrať si piesne podľa náročnosti: ľahké, stredné a ťažké. V tomto režime môže hrať ktokoľvek na bicie AeroBand PocketDrum 2 KIT ako hudobná hviezda.

Režim FREE DEMO

Tento režim využijú pokročilí bubeníci a študenti na precvičovanie naučených zostáv. Amatérski bubeníci, alebo začiatočníci si môžu bubnovanie prostredníctvom AeroBand PocketDrum 2 KIT „ohmatať“ a zistiť, ako bicie fungujú a ako ich správne používať.

Herný režim

Herný režim spočíva v pozvoľnom prechádzaní z nižších úrovní s jednoduchšími skladbami až na vyššie úrovne so zložitejšími skladbami v knižnici aplikácie.

Možnosti rozloženia zostavy s bicími AeroBand PocketDrum 2 KIT

Úplne podľa vašich preferencií si môžete vybrať medzi šesťdielnym, alebo sedemdielnym rozložením zostavy. Tie sú na výber buď v klasickej verzii, alebo vo verzii s kopákmi/šľapkami. Kopáky sú samostatné senzory, ktoré dostanete len v balení AeroBand PocketDrum 2 KIT. Tie si jednoducho pripevníte na šnúrku na topánkach, alebo okolo chodidiel pomocou pribalenej gumičky. Kopáky umožňujú ovládanie basového bubna a hajtky (hi-hat) vašimi nohami – ako to je u klasických bicích zostáv. (Pre variant s kopákmi je nutné mať tieto senzory)

Obsah balenia AeroBand PocketDrum 2 KIT, biele

  • 2× bubnovacie paličky PocketDrum 2, biele
  • Nabíjací kábel
  • 2× senzor/kopák

Parametre a špecifikácia

Typ
Inteligentné bubnovacie paličky Hotovo!
Počet prvkov
2 Hotovo!
Slúchadlový výstup
Nie Hotovo!

Typ

Typ
Inteligentné bubnovacie paličky Hotovo!

Charakteristika

Počet prvkov
2 Hotovo!

Vlastnosti

Slúchadlový výstup
Nie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Zakoupil jsem výrobek AeroBand PocketDrum 2 kit dřevo. Nejde mi spojit zařízení s telefonem SAMSUNG S 21. Existuje k zařízení AeroBand český návod?

Diskusia a poradňa k AeroBand PocketDrum 2 KIT biele
Príslušenstvo pre AeroBand PocketDrum 2 KIT biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AeroBand PocketDrum 2 KIT bílé . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AeroBand PocketDrum 2 KIT fehér.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií