AlzaBoxy Q1 LEGO v APP pro AP+

Air Optix Aqua (3 šošovky)

Zobraziť katalóg
Air Optix Aqua (3 šošovky)
Kontaktné šošovky
Kód:  CLE18673 Produktové číslo:  846566554539
Air Optix Aqua (3 šošovky) Predaj skončil

Air Optix Aqua (3 šošovky)

ALCON patrí medzi najdôležitejších hráčov na globálnom trhu v starostlivosti o zrak. V portfóliu tejto spoločnosti nájdete pestrú ponuku kontaktných šošoviek, roztokov aj upokojujúcich očných kvapiek. Spoločnosť kladie značný dôraz na perfektnú kvalitu svojich produktov a ich šetrnosť k vašim očiam. Presvedčte sa sami a vyberte si jeden z najpredávanejších typov kontaktných šošoviek - Air Optix.

Mesačné šošovky Air Optix Aqua sú priamym nástupcom obľúbenej základnej verzie Air Optix. Okrem iných predností sa môžu pochváliť predovšetkým zvýšenou zmáčavosťou až o 30 %. Perfektná je tiež odolnosť šošovky voči vytváraniu usadenín, vďaka čomu bude vyhovovať aj citlivejším očiam. Priedušnosť kyslíka je tiež na veľmi dobrej úrovni a ani po dlhodobom nosení nezanechajú vaše oči unavené.

V balení nájdete tri šošovky.

Hlavné prednosti:

  • Pokročilý silikón-hydrogélový materiál
  • Pri prechode zo základného variantu Air Optix nie je nutná konzultácia s odborníkom
  • Vysoká zmáčavosť a priepustnosť kyslíka

Sú tieto šošovky určené práve pre vás?

  • Chcem, aby moje oči vyzerali zdravo
  • Chcem nosiť šošovky väčšiu časť dňa
  • Preferujem denné nosenie

Ak ste tieto kontaktné šošovky nikdy nepoužívali (alebo základný variant Air Optix), neodporúčame ich zakúpenie bez predchádzajúcej odbornej skúšobnej aplikácie a konzultácie s očným špecialistom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Air Optix Aqua (3 šošovky)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Air Optix Aqua (3 čočky). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Air Optix Aqua (3-Linsen). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Air Optix Aqua (3-Linsen). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Air Optix Aqua (3 lencse).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií