Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

AKAI AR280P

Zobraziť katalóg
AKAI AR280P
5 1 hodnotení
Rádiobudík s projekciou, vzhľad retro hodín, časovač vypnutí alarmu, FM rádio, digitálny displej, zobrazenie teploty
27,29 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AKI011t Produktové číslo:  AR280P

AKAI AR280P

AKAI AR280P je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Zobuďte sa každé ráno prostredníctvom moderného rádiobudíka, ktorý svojím retro vzhľadom vzdialene pripomína starý budík. Táto moderná varianta vám poskytne veľa vychytávok, vďaka ktorým je vstávanie ďaleko príjemnejšie. Veľký displej zobrazuje digitálny čas v príjemne jantárovej farbe.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva rôzne časy budenia
  • Zobrazenie času a teploty
  • Veľký displej
  • Projekčné hodiny
  • Stmievateľná LED svetlá
  • Napájanie zo siete a záložnej batérie
  • Digitálny FM tuner

Veľa užitočných funkcií

Veľmi efektné je funkcia spätnej projekcie premietajúci aktuálny čas alebo teplotu v izbe priamo na stenu. Pri vstávaní skoro ráno iste oceníte aj dve stmievateľná LED svetlá. Ak nemáte nepríjemné drnčanie budíka zrovna v obľube, môžete si okrem klasického bzučiaka nastaviť svoju obľúbenú FM rádiostanicu. Samozrejmosťou je digitálny ladenie a veľmi praktický je režim spánku, keď sa rádio v nastavenom časovom intervale samo vypne. Môžete tak zaspávať aj prebúdzať sa za počúvania svojich obľúbených staníc.

Určite nezaspíte

Rozhodne sa nemusíte báť, že zaspíte - stačí si nastaviť opakované budenie. Navyše budík nezaskočí ani výpadok prúdu. Možno si dokúpiť okrúhlu batériu, ktorá stráži čas.

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
230 V / 50 Hz

Rozmery budíka:
140 x 140 x 96 mm

Hmotnosť:
460 g

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKAI AR280P
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií