Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AKAI Pro MPK Mini MKII

Zobraziť katalóg
AKAI Pro MPK Mini MKII
4,5 7 hodnotení
MIDI klávesy – s padmi pre hudobníkov a producentov, kompaktné USB/MIDI, klaviatúra s 25 rýchlostne citlivými klávesami, 4-smerový joystick na ovládanie Pitchbend modulácie, 8 podsvietených rýchlostne citlivých MPC padov, 8 Q-Link otočných ovládačov, vstavaný arpeggiátor s voliteľným rozlíšením, Tap-Tempo, Re-call funkcia, USB napájanie
Kód:  AKI008a Produktové číslo:  MPK2 Mini

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKAI Pro MPK Mini MKII

Dokonale kompaktná klaviatúra Akai Pre MPK mini MKII je vybavená veľkým množstvom tlačidiel, otočných ovládačov a padov. Máte tak po ruke možnosť riadenia svojej hudobnej produkcie bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Ďalej poskytuje perfektnú rovnováhu medzi prenosnosťou a komplexným ovládačom softvéru. Ponúka kompletnú kontrolu série Akai Pro s mobilným pohodlím. S klaviatúrou vybavenou 25 klávesmi, padmi v štýle MPC a 8 otočnými ovládačmi Q-Link je MPK mini MKII kompletný prenosný ovládač, pomocou ktorého dostanete svoju hudbu do pohybu.


AKAI Pro MPK

Funkcie, vďaka ktorým si s AKAI Pro MPK porozumie každý muzikant

Klaviatúra je ideálna pre rýchle zadávanie nôt a fráz do vášho počítača. Citlivé klávesy umožňujú presne vyjadriť dynamiku, zatiaľ čo pomocou špeciálnych tlačidiel Octave sa môžete jednoducho pohybovať hore a dole. Vytvorte podklad, staccato sólo a basovú linku postavenú na rôznych variáciách časovania pomocou vstavanému arpeggiátora. Tlačidlo Tap Tempo vám dáva možnosť rýchlo nastaviť hodiny arpeggiátora, čo je nevyhnutné pre stopercentnú synchronizáciu s kapelou. Tlačidlo Sustain podrží znejúce tóny aj potom, čo uvoľníte ruky z klaviatúry. To vám umožní ľahkú transformáciu zvukov padu pomocou krútenia otočnými ovládačmi bez toho, aby ste potrebovali pedál.


AKAI Pro MPK

K dispozícii je až 16 padov

MPK Mini MKII ponúka 8 podsvietených rýchlostne citlivých padov, ktoré sú založené na sérii Akai Professional MPC, čo je kultový hudobný produkčnej stanice. Pady možno použiť pre vysielanie informácií o MIDI notách, MIDI kontinuálnych kontroléroch, alebo dianiach Program Change. Stlačením tlačidla Bank budete rýchlo prepínať medzi 2 bankami padov, čo vám poskytne prístup k celkom 16 padom.

AKAI Pro MPK

Použitie bez ovládačov

Klávesy fungujú bez predchádzajúcej inštalácie ovládačov (Plug and Play) s operačnými systémami Mac OS X aj Windows. Nevyžadujú ani externé napájanie pre svoju prevádzku. Vystačia si totiž s prúdom dodávaným z portu USB. Klaviatúra má štyri pamäťové sloty pre programovanie a vyvolanie nastavenia, vhodné pre vaše obľúbené programy. Dodávaný sofvér umožňuje rýchle mapovanie ovládacích prvkov MPK mini.

Poznámka:
» Všetky MIDI keyboardy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pojede mi s cubase 10 elements?

Is this product including also a software in the package?

Dobry den - a kdy bude možne koupit zdokonalenou - vyšši verzi - Akai MPK mini PLAY ? A.

Dobrý deň, je tento device predávaný aj s SW (napr. ako Ableton lite a pod.) Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je prosím tento přístroj kompatibilní s FL studio 11 či 12? Děkuji

Diskusia a poradňa k AKAI Pro MPK Mini MKII
Príslušenstvo pre AKAI Pro MPK Mini MKII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro MPK Mini MKII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI Pro MPK Mini MKII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI Pro MPK Mini MKII. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKAI Pro MPK Mini MKII.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií