AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AKAI Pro MPK225

Zobraziť katalóg
AKAI Pro MPK225
MIDI kontrolér – MIDI/USB klaviatúra s polovyváženými klávesmi, 8 MPC padov s dotykovou a rýchlostnou citlivosťou, 4 banky pre okamžité priradenie až 48 vzoriek, 12 Q-Link ovládačov pre flexibilné ovládanie parametrov, Transport ovládača pre pohyb v sekvenceroch, MPC Note Repeat, MPC Swing a arpeggiátor, MPC Full Level, MPC 12-Level, Tap Tempo, Time Division asistent s dynamikou a tempom, Ableton Live Lite Akai edition súčasťou, USB napájanie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AKI008b Produktové číslo:  MPK225 Stránky výrobcu
AKAI Pro MPK225 218,90 € Momentálne nedostupné

AKAI Pro MPK225

Firma AKAI sa v odbore zvukovej techniky pohybuje už veľmi dlho a vďaka svojím produktom patrí do najužšej svetovej špičky. Model s označením MPK225 sa už radí do profesionálnej sféry, a právom sa stane predĺženou rukou pre DJ-ov, producentov, ale aj obyčajných fanúšikov audio žánru. Premyslená konštrukcia využíva každý milimeter pre žiadané funkcie. Dominantou je samozrejme 25 polovyvážených klávesov v plnej veľkosti, ale aj 8 citlivých dotykových padov s podsvietením. Nechýba ani ďalších 8 multifunkčných knoblov.

V jednom zariadení sú zlúčené technológie MPC Note Repeat a MPC Swing, ktoré možno počuť v najpopulárnejších skladbách posledných dvoch dekád. MPC Note Repeat je vlastnosť, ktorá zariadením série MPK umožňuje automatické a rytmicky úplne presné prehrávanie šablón, ako sú napríklad šestnástinové noty hi-hat. MPC Swing je niečo ako „pocit zo soulu a hip hopu“, pretože skvele poľudšťuje sekvencie do prirodzeného časovania. Špecifikovať môžete presný stupeň a časovanie swingovania, ktoré chcete aplikovať. Tým získate perfektný rytmus.

Technológia MPC, ktorá je súčasťou MPK225 poskytuje vlastný arpeggiátor, vďaka ktorému je možné tvoriť kreatívne rify behom okamihu. Na svojich padoch ponúka tiež MPC Full Level a MPC 12-Level, rovnako ako Tap Tempo a Time Division, takže môžete zachytiť tempo a dynamiku presne podľa vašich predstáv.

Medzi najväčšie plusy patrí úplna súhra s dodávaným Ableton Live Lite Akai Edition. Tento softvér patrí medzi výkonné, flexibilné a profesionálne navrhnuté riešenia pre nováčikov aj expertov zároveň. Komunikácia s vaším počítačom je maximálne jednoduchá hlavne vďaka technológii Plug and Play. Ladným pohybom zapojíte USB kábel a máte všetko hotové. Cez toto rozhranie sa kontrolér aj napája, takže vás nebude obťažovať žiadny externý adaptér.

Parametre a špecifikácia:

Základné:
Počet klávesov: 25
Typ klaviatúry: polovyvážená
Rozhranie pre komunikáciu s počítačom: USB/MIDI
LCD displej
Expression a Substain pedálové vstupy

Podporované OS:
Max OS X 10.5 alebo novší
Microsoft Windows XP, Vista, 7

Štandardné príslušenstvo:
Kábel USB - dátová komunikácia aj napájanie
Softvér Ableton Live Lite Akai Edition, Hybrid 3 AIR Music Tech, SONiVOX Twist 2.0

Prečítať viac
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKAI Pro MPK225 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro MPK225. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI Pro MPK225. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI Pro MPK225. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKAI Pro MPK225.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií