Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AKASA HDMI prepojovací 15 m

Zobraziť katalóg
AKASA HDMI prepojovací 15 m
4,5 25 hodnotení
Video kábel – High Speed, podpora ethernet a 3D, podpora 4k (UHD), Multi-channel digital surround, pozlátené konektory 24K
Kód:  MK350c1m Produktové číslo:  AK-CBHD02-150
AKASA HDMI prepojovací 15 m Predaj skončil

AKASA HDMI prepojovací 15 m

Prepojovací HDMI kábel je v dnešnej dobe už nenahraditeľným spoločníkom na prepojenie širokého spektra zariadení. Či už ide o prepojenie televízora spoločne so satelitným prijímačom, Blu-ray prehrávačom či so systémom domáceho kina, alebo dokonca prenosom signálu medzi notebookom a veľkým monitorom alebo televízorom, vždy využijete tento nenahraditeľný kábel.

Len vďaka nemu si vychutnáte sledovanie filmov, seriálov a surfovanie na internete vo vysokom rozlíšení. Samozrejmosťou je okrem podpory štandardného video/audio formátu aj ethernetová komunikácia a 3D podpora. Na oboch koncoch je vybavený pozlátenými konektormi a je dodávaný v dĺžke 15 m.

Hlavné prednosti:

  • Podpora 3D 
  • Podpora multikanálového digitálneho priestorového zvuku
  • Maximálna rýchlosť prenosu dát 10,2 Gbps
  • Pozlátené konektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je jedno jakým směrem je tento kabel veden? Funguje obousměrně? Právě jsme instalovali do stropu pro vedení HTC VIVE a nefunguje. Vydra

Diskusia a poradňa k AKASA HDMI prepojovací 15 m
Príslušenstvo pre AKASA HDMI prepojovací 15 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA HDMI propojovací 15m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA HDMI-Verbindungsakabel 15 Meter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA HDMI-Verbindungsakabel 15 Meter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKASA HDMI csatlakozó 15 méter.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií