Rapture PET

AKASA Pro Grade+AK-TC 5022

Zobraziť katalóg
AKASA Pro Grade+AK-TC 5022
4,3 50 hodnotení
Teplovodivá pasta – pod chladič, 3.5g
Kód:  CT279x Produktové číslo:  AK-TC5022

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKASA Pro Grade+AK-TC 5022 Predaj skončil

AKASA Pro Grade+AK-TC 5022

Technicky vyspelá teplovodivá pasta so silikónom zaručuje výborný odvod tepla, čím zlepšuje stabilitu a spoľahlivosť počítača. Vďaka novej technológii výroby obsahuje oveľa menšie čiastočky, ktoré zvyšujú tepelnú vodivosť, a tým oveľa rýchlejšie prenášajú teplo medzi chladičom a procesorom. Svojimi parametrami a použitým silikónom minimalizuje nevodivosť a maximalizuje účinnosť chladiča. Teplovodivú pastu možno použiť na akýkoľvek procesor, grafický procesor či čipset. V tube sa nachádza 3,5 gramu pasty, ktorá sa aplikuje priamo na procesor v mieste, kde na neho dosadá chladič. Celá tuba vystačí na mnoho použití.

Parametre a špecifikácia:

Farba:
Sivá
 
Priľnavosť:
102K cPs

Tepelná vodivosť:
4 W/mK

Prevádzková teplota:
- 45 až 200 °C

Hmotnosť:
3,5 gramov

Certifikácia:
RoHS

Poznámka: nutné nanášať vo veľmi tenkej vrstve a len na miesta priameho styku čipu s chladičom.

Poznámka:
» Všetky teplovodivé pasty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

1. Obsahujeje oxyd zinku, nebo stříbra ? Jaké mikročástečky ? 2. Proč stojí tolik ? Pasty s lepší vodivostí 5 W/mK a při stejné gramáži obvykle stojí dle mně, do 150,-Kč. V čem je teda ten zázrak ? 3. Bude pasta třeba po dvou, nebo i třech letech odstranitelná z CPU ?

Diskusia a poradňa k AKASA Pro Grade+AK-TC 5022
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA Pro Grade+ AK-TC 5022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA Pro Grade+ AK-TC 5022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA Pro Grade+ AK-TC 5022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKASA Pro Grade + AK-TC 5022.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií