Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AKASA USB Type-C na DisplayPort

Zobraziť katalóg
AKASA USB Type-C na DisplayPort
2,5 4 hodnotení
Video kábel prepájací DisplayPort M a USB-C, pozlátené konektory, dĺžka 1,8 m, prepojovací kábel, rovné zakončenie konektora, čierna farba
Kód:  MK350c1i5 Produktové číslo:  AK-CBCA11-18BK
AKASA USB Type-C na DisplayPort Predaj skončil

AKASA USB Type-C na DisplayPort

Tento špičkový kábel umožňuje digitálny prenos obrazu vo vysokej kvalite 4K pri obnovovacej frekvencii 60 Hz. Tento extrémne tenký a tienený kábel je dlhý 1,8. Je určený na prepojenie zariadení s konektorom USB Type-C a zariadenia s konektorom DisplayPort.

Kľúčové vlastnosti kábla Akasa

  • Kábel prepojuje konektor USB Type-C na DisplayPort
  • Podpora vysokého 4K rozlíšenia pri 60 Hz
  • Dostatočná dĺžka – 180 cm
  • Tenká a odolná konštrukcia kábla

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma to nejake omedzenia ohladom smeru prepojenia (vystup -> vstup)? Mozem mat USB C na vystupe z PC a DP na vstupe do monitora? Dakujem.

Prosim Vas, podporuje tento kabel DisplayPort 1.2? Ze ked do monitora pripojim dalsi monitor cez DisplayPort MST tak ci to bude fungovat alebo mam oba monitory napojit priamo na zariadenie.

Dokaze to preniest fhd 144hz ?

Diskusia a poradňa k AKASA USB Type-C na DisplayPort
Príslušenstvo pre AKASA USB Type-C na DisplayPort
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA USB Type-C na DisplayPort. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA USB Typ-C auf DisplayPort. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA USB Typ-C auf DisplayPort. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKASA USB Type-C a DisplayPorton.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií